Subscribe to our newsletter:

Euro Taxi Online

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Utilities
  • Travel
I want this app
Download from AppStore

Aplicatie functionala in Iasi, Romania!
Călătoria noastră a început cu tine și de atunci călătorim doar împreună. Suntem compania numarul 1 de taxi din Iasi.
Anii de experiență ne ajută să anticipăm dorințele tale și să fim mereu acolo când ai tu nevoie. De mai bine de un deceniu suntem cu un apel înaintea concurenței, pentru că promptitudinea și destinația ta sunt pe primul loc pentru noi. Serviciile operative caracterizate de pasiune și respect ne-au pus în fruntea alegerilor tale.
Am căutat mereu să fim cât mai aproape de comunitate, să ne implicăm și să oferim înapoi aceeași grijă pe care ea a avut-o față de noi. Acolo unde a fost nevoie, am fost primii care ne-am alăturat cauzei și ne-am implicat pentru un viitor mai bun.
Am investit continuu și am crescut. Așa am ajuns să avem cel mai mare parc de taxiuri, controlat și reînnoit periodic. Grija noastră față de mașini, e grija noastră pentru ca fiecare călătorie a ta să fie ireproșabilă. Siguranța ta este importantă, mașinile Eurotaxi sunt întreținute, iar periodic sunt verificate în service. Cu noi drumul tău este unul liniștit într-un ambient curat, lipsit de fum și zgomot, iar șoferii îți vor acorda 100% din atenția lor.
Am investit în oameni și în formarea lor ca profesioniști. Avem grijă ca personalul nostru să fie mereu pregătit pentru a răspunde într-un timp scurt și cu amabilitate nevoilor tale. Operatoarele tratează cu respect și promptitudine fiecare cerere. Șoferii respectă standardele și protocoalele pentru ca orice călătorie să fie eficientă și plăcută - nu fumează în timpul călătoriei, nu vorbesc la telefon, nu ascultă muzică la un volum ridicat, iar dacă cursa începe fără a fi pornit aparatul, aceasta va fi gratis. Pentru că prima impresie contează, șoferii noștri sunt mereu îngrijiți - singurii din Iași care au ținută obligatorie.
Am crescut o dată cu piața ieșeană, am anticipat schimbările și ne-am adaptat constant cerințelor. Am stabilit parteneriate și am colaborat cu profesioniști și specialiști calificați. Ne-am onorat contractele și am răspuns cu promptitudine comenzilor. Avem cea mai simplă și cea mai accesibilă aplicație online care face legătura directă între tine și cel mai apropiat taxi.
Suntem aici pentru a-ți face fiecare plimbare cu Eurotaxi una memorabilă. Continuăm să călătorim împreună.