Subscribe to our newsletter:

Budaörs

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Utilities
  • Travel
I want this app
Download from AppStore

Budaörs különleges hely. Budapest kapuja, ha a nyugati határ felőlérkezünk az autópályákon. A múlt és jövő különleges találkozása. A korábbi egyutcás alvófalúból mára Magyarország legfejlettebb településévé vált. Vállalkozások, szolgáltatások tucatjai települtek ide az elmúlt két évtizedben. Miközben a lakótelepeket modernizálták, a régi, német falut megújították. Megőrizték a legendás pincesort, újra egykori szépségében pompázik a hegyen található templom, miközben felépült egy gyönyörű sportközpont is.

A város büszkén hívja magát innovatív településnek. Ennek jegyében készült el az a mobilalkalmazás, amely az okostelefon-tulajdonosnak ad segítséget, ha Budaörsön akar tájékozódni. Az intézmények, szolgáltatások, műemlékek helyét és elérhetőségét azonnal kattinthatjuk, megtudván, hogy miképpen jutunk el oda, mit láthatunk ott, vagy mikor tudunk ügyeket intézni.

Az alkalmazás különlegessége, hogy egy profi fotóscsapat napokon keresztül készített felvételeket a városról, mindazon helyekről, amelyek megtalálhatók az alkalmazásban. Így egyedi képi világ adja vissza a város hangulatát vagy segíti a tájékozódást, ügyintézést. A Budaörs alkalmazás elérhető iOS alapú mobiltelefonokon egyaránt. A letöltés ingyenes.

Wittinghoff Tamás
polgármester