Subscribe to our newsletter:

Felekezeti Névnaptár

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Reference
  • Lifestyle
I want this app
Download from AppStore

English Description

Never miss out on any of your Transylvanian friends name day! Felekezeti Névnaptár contains a complete list of Hungarian and Romanian names and name days. The app contains a list of name days from several religions available in this beautiful region from Romania.

You can set reminders for each of your friends from your list of contacts, this way your smartphone will let you know when to send your best wishes.

------------------------------------------------------------------

Hungarian

Soha ne feledje el senki névnapját, bármilyen felekezethez is tartozzon. A Felekezeti Névnaptár több felekezet névnapjait tartalmazza, a katolikustól az ortodoxig, így erdélyi ismerőseit sem felejti el felköszönteni.


Az alkalmazás egyelőre 5 különböző felekezet (katolikus, református, unitárius, görög katolikus és ortodox) névnapi bejegyzését tartalmazza, így a ritka nevek dátumait is megtalálja. A kiválasztott nevekre emlékeztetőt állíthat be, így értesítést kap, amikor a szeretteit fel kell köszöntenie.


Felekezeti névnaptár:

- névnap lista dátumokkal, amely kereshető, böngészhető

- naptár funkció, amely segítségével megtekintheti az egyes napokon ünnepelt névnapokat

- ellenőrizheti a telefonkönyvében es Facebook-on szereplő kapcsolatok névnapjait

- kiválaszthatja melyik felekezet névnapjait szeretné látni


Fontos:

-A Felekezeti névnaptár ingyenes alkalmazás és az is marad. Amennyiben igény lesz rá kiadunk egy reklámmentes fizetett verziót is egy kis összegért.

-A Lynx Solutions SRL nem vonható felelősségre semmilyen károsodás miatt, amelyet az alkalmazás használata okozhat.

- Ha hibát talál az alkalmazásban, akkor kérünk írjon egy e-mailt és minél hamarabb javítani fogjuk a jelzett problémát.

- Az alkalmazásban szereplő lehetséges elírásokkal, nevekkel, dátumokkal kapcsolatos észrevételeiket úgyszintén e-mailben jelezzék.


Az ötleteket, fejlesztési javaslatokat az említett e-mail címre várjuk. Hiba esetén a levélben fogalmazzák meg a hiba pontos leírását.

A levelekre igyekszünk 48 órán belül válaszolni és a hibákat, amennyiben módunkban áll, javítani.


Köszönjük!