Subscribe to our newsletter:

Second.ly

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Catalogs
I want this app
Download from AppStore

Új típusú, ingyenes mobil piactér. Nincs licit csak irányár!
Ajánlhatsz bármekkora összeget, ha azt az eladó elfogadja, már tied is az áru.

Legnagyobb újításként minden kategóriát és keresési eredményt a tőled való távolság szerint rendezve látsz.
Miért mennél messzebbre vagy rendelnéd meg szállítással, ha a tökéletes darab a közeledben is megtalálható.
A vevők kérdéseket tehetnek fel, amire az eladók válaszolhatnak. Használjátok ki a párbeszéd erejét!

A garázsvásár, használtcikk piac, bolhapiac, régiség bolt, bababörze legalkalmasabb mobil megvalósítása.

A magáneladókon kívül nemsokára megjelennek majd a közelben alkotó kézművesek, művészek alkotásai is. Légy patrióta, vásárold helyi művészek, kézművesek alkotásait, ékszereit, műtárgyait.

Ugyanúgy elérhetőek lesznek majd közeli boltok, üzletek kínálatai. Ne menj messze, ha ellenőrizni akarod, hol kaphatsz meg valamit legközelebb.

Szükséged van valamire, kölcsönkérnél valamit? Vidd fel azt, illusztráld valamilyen képpel, hogy felkeltsd mások figyelmét. Hagyd, hogy a szomszédok, közeledben lakók, ismerősök végre kisegíthessenek.

Felgyűlt már otthon sokféle dolog, amitől megszabadulnál, ingyen odaadnád, csak elvinné végre valaki? Tedd fel nulla árral, így bekerül egy külön kategóriába is, ami csak az ingyen elvihető, adománynak szánt dolgokat listázza ugyanúgy a távolság szerinti sorrendben. Akinek szüksége van rá, eldöntheti el tudja-e, akarja-e hozni abból a távolságból.

Eladók is és vevők is Facebook profilképükkel szerepelnek, de teljes nevük nem jelenik meg, csak rövidítéssel. Csak ha egy vevő ajánlatot tesz és azt az eladó el is fogadja, akkor teszi a rendszer elérhetővé egymás telefonszámát illetve ermail címét.

Secondly, a mobil piactér