Subscribe to our newsletter:

Contes Clàssics | Cuentos Clásicos

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Entertainment
  • Book
I want this app
Download from AppStore

Es tracta d’una aplicació de contes clàssics animats per a nens, que ajuden als pares en moments especials, com el moment d’anar a dormir.

A més de comptar amb els contes clàssics infantils, com Polzet, L’aneguet lleig, Pinotxo o Els 3 porquets, entre d’altres, narrats per una càlida veu, o amb els textos perquè els puguin llegir junts. També poden gravar la seva veu en la narració.

Aquesta aplicació permet als mes petits iniciar-se en la lectura, fomentant el procés de comprensió lectora d’una manera lúdica i amena amb animacions, personatges amagats i sorpreses que hauran d’anar descobrint tocant la pantalla.

...................

Se trata de una aplicación de cuentos clásicos animados para niños, que ayudan a los padres en momentos especiales, como el momento de las buenas noches.

Además de contar con los clásicos infantiles, como Pulgarcito, El Patito Feo, Pinocho o Los 3 Cerditos, entre otros, narrados por una cálida voz, o con los textos para que los puedan leer juntos. También pueden grabar su voz en la narración.

Esta aplicación permite a los más pequeños iniciarse en la lectura, fomentando el proceso de comprensión lectora de una manera lúdica y amena con animaciones, personajes escondidos y sorpresas que deben ir descubriendo tocando en la pantalla.