Subscribe to our newsletter:

Min uge - dansk kalender, ugekalender

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Productivity
I want this app
Download from AppStore

Dette kalenderappen til dig så hurtigt og gnidningsløst ønsker at være i stand til at planlægge dine begivenheder baseret på ugenummer. Alle ændringer synkroniseres mellem dine enheder og ingen specielle indstillinger, der kræves . Du køber en app, der virker på både din iPhone og din iPad.

Hvorfor Min uge ?

- Clean design uden unødvendige distraktion - dine begivenheder er i fokus

- Naturligvis nem navigation mellem tilstødende uger, fej mod højre eller venstre

- Klar præsentation af begivenheder i kalenderen - i modsætning til mange andre kalenderappar viser enten en vanskelig at læse listen, eller har plads til nogle begivenheder i kalenderen, mens resten er ikke synlig i hovedvisningen

- Evnen til at nemt at tilføje nye begivenheder ved at pege på dato - ikke nødvendigt at indtaste datoen manuelt

- Lynhurtige navigation til fjerne uger - trykke på ugenummer i kalenderen for at se alle begivenheder for den valgte uge

- Vis alle danske faste og bevægelige helligdage og flagdage til 2030

- Vis alle danske navnedage

- Gantt-diagram inspireret synspunkt, der blot giver dig et overblik over dine begivenheder, selv dem, der overlapper eller er i gang i flere dage

- Intet behov for besværlige, forvirrende og unødvendige indstillinger - Mindre er mere. Du lærer hurtigt at bruge bruge den app funktioner.

App består af to flapper. Den første viser dine ugentlige arrangementer i form af en tidslinje for hver dag i ugen og lader dig bladre frem og tilbage mellem uge ved at berøre og føre fingeren til venstre eller højre. Vil du tilføje en ny begivenhed, skal du trykke den tilsvarende dag i listen. Du kan også ændre eller slette en eksisterende begivenhed ved at røre ved det. Hvis du trykker ugenummeret ændres ugentligt udsigt til dag visning, og du kan begynde at gennemse de dage i ugen, du valgte.

Den anden fane viser dig alle de måneder og uger, der begynder og slutter i måneden. Det giver dig også overblik over navnedage, danske helligdage inden år 2030. Hurtigt vil vælge en ekstern uge hanen ugen for at få vist de uger, fanen ugentligt. Du kan også tilføje nye begivenheder fra kalendervisning ved at pege på de tilsvarende datoer .

Aktuelle uge og dags dato er fremhævet i orange, så de er nemme at finde.

Extras og tips

- Farven på en begivenhed fra den valgte farve på begivenheden oprindelige kalender. Må prøve at have flere kalendere med forskellige farver til forskellige klasser af hændelser - det giver fantastisk klarhed .
- Navnet på begivenheden forkortes, kan du rotere enheden til liggende tilstand og dermed få mere visning plads.
- Du kan også ryste din iPhone for at vende tilbage til den aktuelle uge.
- Første gang du skifter fra ugentlig fane til fanen kalender, når du åbner app igen, ruller kalenderen for at den aktuelle dato og aktuelle uge.