Subscribe to our newsletter:

Young Marketing Consultancy

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
I want this app
Download from AppStore

Bent u of kent u ook een hardwerkende ondernemer die lange dagen maakt en verder weinig tijd overhoud voor de uitstraling van zijn bedrijf? Dit stukje uitstraling word ook wel marketing genoemd en word vaak vergeten! Het word onwijs onderschat! De oudere werkgever gelooft niet in het internet of is hier niet in thuis, ook zijn er een hoop jonge ondernemers die tijd te kort komen en niet kunnen investeren in dure marketingbedrijven.

Daarom zijn wij er, in deze moeilijke economische tijd, om goedkoop de ondernemer aan meer klanten te helpen en hun kwaliteit uit te stralen naar de buitenwereld.
Wij bieden voor een lage prijs, hoge kwaliteit. Zo krijgt u (de werkgever) waar u recht op heeft en creëren wij uw plek in de markt!

Young Marketing Consultancy is dé marketingsensatie voor de kleine ondernemer. Waar wij van dromen is dat de kleine ondernemer toch het grote publiek kan bereiken die voor hem aantrekkelijk is. Dat bedrijven in vertrouwde handen een goede marketingstrategie kunnen maken, opbouwen en deze samen met ons kunnen uitwerken. Door dit te bewerkstelligen kunnen de MKB’ers een grotere omzet genereren en blijven bestaan in deze lastige tijden.

Young Marketing Consultancy