Subscribe to our newsletter:

FrederikTeknik app

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
I want this app
Download from AppStore

FREDERIK - FOR FAGFOLK!

Man skaber som bekendt fremtiden på baggrund af fortiden og den erfaring, som opsamles og udvikles til erfaring og viden.

Erfaringen er hos Frederik Christiansen A/S er nu opsamlet i bagerbranchen siden 1878 og i mere end forgangne 134 år og 5 generationer samler vi trådene i et netværk til samarbejde og handel med bager- & konditorbranchen i Danmark.

Igennem mange år er vi som forhandler af de største og ikke mindst mest kompetente producenter af bageriovne -maskiner & udstyr dækkende i et komplet sortiment fra det mindste til det største behov!

Vi har fastholdt og udviklet samarbejdet med vore producenter igennem mere end 60-70år og har dermed været med til at udvikle og tilpasse produkterne til vore forhold .

Det har også haft stor betydning for ikke kun salget men ligeså meget for service - idet ingen ovn eller maskine er bedre end den service som kan tilbydes!

Det betyder at vi har en velfungerende serviceafdeling som også er indenfor hurtig rækkevidde uanset adresse i Danmark

Vi tilbyder vore kunder en betjening med projektering, rådgivning, indretning, og levering af udstyr pegende imod de krav og forventninger til morgendagens bageri- & konditori .