Subscribe to our newsletter:

Depo Portal

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • News
I want this app
Download from AppStore

DEPO Portal je jedan od vodećih online medija u BiH. Iako osnovan tek 2009, brzo se etablirao kao medij od utjecaja i povjerenja velikog broja čitalaca i gledalaca iz BiH ali čitavog regiona. Preko 300 000 jedinstvenih posjetilaca mjesečno prati DEPO Portal sa prosječnim zadržavanjem do 14 minuta, što mu daje jednu od liderskih pozicija na medijskoj sceni u BiH. Depo Portal je partner You Tube i na našoj video platformi DEPO Zona mjesečno se pregleda oko 10 miliona videa i u ovome segmentu svog medijskog djelovanja DEPO Portal je lider na tržištu BiH. BLIN Magazin (Banja Luka) je partnerski portal DEPO Portala i zajedno čine jedinstvenu medijsku mrežu BiH.

Depo Zona je digitalna promotivna-distribucijska platforma u okviru DEPO Portala sa ciljem distribucije filmskih i tv sadržaja iz BiH i Balkana u čitavom svijetu (worldwide). Depo Zona je partner nekoliko drugih digitalnih plaformi poput You Tubea i Distrify.

DEPO Portal je dio poslovne grupacije DEPO doo koja se bavi produkcijom i distribucijom filmskim, tv i video sadržaja. DEPO doo je jedan od najvećih filmskih producenata u BiH, a partner je i u Cinema TV, prvom bh. filmskom TV kanalu.

DEPO Portal - medij za novi ritam života.

e-mail: [email protected], [email protected]

DEPO doo

www.depobih.com