Subscribe to our newsletter:

SONARÀDIO.cat

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Entertainment
I want this app
Download from AppStore

SONARÀDIO.cat és la nova emissora online de música i cultura en català. Posa-la a la teva butxaca!

Descarrega’t l’aplicació oficial per escoltar la nova emissora de música i cultura en català allà on vagis!

T’oferim una fórmula musical amb els èxits de sempre en català i les novetats del moment. T’informem de tot el que passa relacionat amb la cultura que es fa a Catalunya de la manera que més t’agrada. Les vint-i-quatre hores del dia a través d’Internet, tot a SONARÀDIO.cat!

No et perdis els espais temàtics que sonen cada nit, els clàssics del vespre i les novetats de la tarda. T’ensenyem com es diu la cançó que està sonant i pots veure quina cara fan els grups que canten les teves cançons preferides.

Orientada a un públic jove, SONARÀDIO.cat neix amb les ganes de convertir-se en la ràdio de referència de la música i la cultura de Catalunya. L'objectiu és clar: volem donar més difusió dels concerts, espectacles, esdeveniments, que es facin a casa nostra.

Amb la nostra aplicació estaràs al dia de tot el que passa a l'emissora. Podràs escoltar-nos i veure el que estem fent sonar, llegir les notícies més recents i consultar la nostra programació. I si volies saber com es diu la cançó que ha sonat feia una estona, també podràs fer un cop d'ull a l'arxiu de cançons.

I tot absolutament gratis! Sense pagar ni un ral podràs estar al dia de les novetats discogràfiques en qualsevol moment.