Subscribe to our newsletter:

Cash-it

Free
iPad
Genres:
  • Business
  • Food & Drink
I want this app
Download from AppStore

Cash-it is het meest uitgebreide en gebruiksvriendelijke kassasysteem voor de bakkerij.

Cash-it is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. Bestellingen kunnen direct op de kassa ingevoerd worden, waarna deze direct binnen onze bakkerijsoftware Bake-it of Orbak zichtbaar zijn.
Diverse Cash-it tablets kunnen binnen de winkel gebruikt worden door uw medewerkers. Naast verkoopregistratie, informeert Cash-it de klant uitgebreid over de ingrediënten en allergenen stoffen van de producten.

Uniek voor de bakkerij

De bakkerijwereld verandert continu en om tegenwicht te bieden aan grote aanbieders, zoals supermarkten, dient de bakker zich te onderscheiden van deze massa aanbieders. Met het touchscreen kassasysteem Cash-it is het mogelijk om je als bakker te onderscheiden door onder andere:

- Gerichte klantinformatie
- Foutloos bestellen
- Klantenbinding
- Service

Door de volledige integratie van Cash-it met Bake-it en Orbak levert Cash-it een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van uw rendement.

Wat ons uniek maakt is dat wij ons geheel hebben gespecialiseerd in het automatiseren van bakkerijen en de kassa één op één 'praat' met Bake-it, Orbak en EXTRAvestiging.

Altijd de juiste gegevens

Cash-it ziet er uit als een gewone kassa en werkt ook zo. Via een tablet kan de winkelmedewerker de verkopen invoeren. Uw werknemer selecteert zichzelf met één druk op de toets, voert de bestelling in en drukt tot slot de kassabon af. Aangezien Cash-it real-time communiceert met de back-office, beschikt u te allen tijde over de juiste gegevens en is het mogelijk bestellingen in de winkel in te geven en deze direct door te voeren naar de productie en planning, zonder extra handelingen.