Subscribe to our newsletter:

Nadzornik omrežja Pro

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Productivity
I want this app
Download from AppStore

Nadzornik omrežja Pro vam bo pomagal prevzeti popoln nadzor nad računalniško učilnico ter tako pripomogel k učinkovitejšemu načinu poučevanja.

Zavedamo se, da je red v računalniški učilnici včasih težko vzpostaviti. Učenci, ki so se osnov računalništva naučili že doma, po navadi raje počnejo vse drugo, kot pa to kar bi morali. Tako početje je za njih škodljivo in moti druge učence pri pouku.

Če so računalniki povezani v internet, učenci vse prepogosto dostopajo do nedovoljenih vsebin, kar lahko negativno vpliva na njihov razvoj. Na koncu se vse to odraža v nezadostnem znanju učencev. Učitelj je v teh primerih pogosto nemočen, saj je večjo skupino učencev težko obvladati na ustvarjalen način.

Da bi temu naredili konec, smo za vas pripravili računalniški program Nadzornik omrežja Pro. Program vam omogoča, da nad računalnikom prevzamete nadzor, snemate kar se na računalnikih dogaja, zaklenete računalnik, preprečite zagon programov, omejite brskanje po spletu, pokažete zaslonsko sliko svojega računalnika za namen predstavitve, ko projektor ni na voljo oziroma želite predstavitev pokazati samo določeni skupini učencev.

Predenj lahko program začnete uporabljati, je na oddaljene računalnike treba namestiti agenta, ki ga lahko prenesete z naše spletne strani.