Subscribe to our newsletter:

MK Accountants

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Finance
I want this app
Download from AppStore

MK is al bijna 25 jaar een betrouwbare en professionele accountant voor het midden- en kleinbedrijf te Nuth in Zuid-Limburg. De financiכle dienstverlening beperkt zich niet alleen tot ondernemers, ook verenigingen en particulieren worden bijgestaan door een team van ervaren specialisten.

Door de centrale ligging van ons kantoor in Nuth behoren ondernemers uit diverse bedrijfsbranches tot onze klantenkring. Hierdoor is er een brede kennis op alle financiכle en fiscale gebieden ontstaan. Klantgerichte en persoonlijke service bieden, in een informele sfeer, op het gebied van accountancy, belastingzaken en loonadministratie is dan ook ייn van de doelstellingen van MK.

MK houdt rekening met de specifieke omstandigheden van haar cliכnten. Door het directe contact dat u heeft met onze medewerkers kunnen wij u advies en oplossingen op maat bieden.

U heeft ons kantoor niet dagelijks nodig. Toch zijn de onderwerpen waarover wij u adviseren belangrijk genoeg om ‘bij te blijven’. Via deze App vindt u alle relevante informatie over ons kantoor, kunt u direct een afspraak maken en houden we u maandelijks op de hoogte van onderwerpen op financieel gebied die voor u van belang zijn.


New in this version:
Quick-nieuws op maat
BTW-Alert
Brochures en folders
Stel een vraag
Snel een offerte