Subscribe to our newsletter:

Woonaccent Makelaars Emmen

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Utilities
I want this app
Download from AppStore

Woonaccent Makelaars Emmen

Wil jij een huis kopen in Emmen en omgeving? De WA Emmen app geeft jou een compleet overzicht van het actuele woningaanbod van Zuidoost Drenthe.

Wanneer je de Woonaccent Emmen app opent staan alle huur- en koophuizen van Woonaccent Makelaars Emmen in een helder overzicht weergegeven. Bovendien kun je gericht zoeken op plaatsnaam, adres, prijs en soort woning. Om het nog eenvoudiger te maken om jouw droomwoning te vinden, kun je ook nog filteren op het aantal kamers, de bouwvorm en de woonoppervlakte.

Dus ben je onderweg en benieuwd welke huizen te koop of te huur staan in de regio? Gebruik de app, filter op locatie en je ziet meteen het meest actuele woningaanbod.

Rij je door een gezellige buurt en zie je een prachtig huis te koop of te huur staan. Met deze WA Emmen app kun je de foto's bekijken van het huis, waardoor je meteen weet of het bij je past.

Een woning naar wens gespot? De WA EMMEN app geeft je de kans direct contact op te nemen met Woonaccent Makelaars Emmen. Wij zijn zeer ervaren in de regio en staan met deskundig advies voor je klaar. Vergeet niet de woning op te slaan als favoriet. Zo kun je hem snel weer terug vinden!