Subscribe to our newsletter:

Rabobank Salland

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Social Networking
I want this app
Download from AppStore

Een uitgebreide Event app die wordt ingezet voor een ledenevent van Rabobank Salland speciaal voor de jongeren doelgroep in de leeftijdscategorie 18-30 jaar.
Het evenement staat in het teken van ‘Proeven’, ‘Beleven’ en ‘Leren’. Proefkonijnen Jan Versteegh en Geraldine Kemper van BNN zijn gastsprekers tijdens deze bijeenkomst.

De jongeren leden worden per mail uitgenodigd en kunnen zich via de Rabo Event app aanmelden voor het event.
In de Rabobank Event app is de toegangskaart opgenomen en staat tevens uitgebreide informatie over het evenement en de evenementenlocatie maar ook over de kredietcoöperatie.

Verder wordt de Rabo Event App ingezet om de interactie te verhogen en de betrokkenheid te vergroten. Zo kunnen jongeren zien wie zich nog meer voor het evenement hebben aangemeld en vast onderling netwerken. Met de Polls & Survey tool in de app krijgen de jongeren gelegenheid hun stem te laten horen zowel in de aanloop als na afloop van het evenement.

Met de fotogalerij in de app worden een aantal acties gedaan waarmee bijvoorbeeld een speciale Meet & Greet met Geraldine Kemper kan worden geworden door de origineelste Selfie te plaatsen.

De Rabankbank Event app is een app van www.proplus-events.nl