Subscribe to our newsletter:

Pakk

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Utilities
  • Entertainment
I want this app
Download from AppStore

Ügyfélszolgálat, adatmentés, -másolás és hasznos mindennapi alkalmazások egyben!

Ha Vodafone-os vagy, a Vodafone Pakk segít a legtöbbet kihozni okostelefonodból, ráadásul számos dolgot meg is könnyítünk vele! A Pakkal:
-elmentheted a telefonkönyvedet, hogy sose vesszen el a tartalma, vagy könnyedén átmásolhatod a tartalmát egy új telefonra
-egyetlen gombnyomással megrendelhetsz szolgáltatásokat, roamingtól az internetcsomagokig
-lekérdezheted az egyenlegedet
-ha kérdésed van, egyből a témához tartozó menüpontból indulva hívhatod az ügyfélszolgálatot

ADATŐR: Mentsd el a telefonkönyved tartalmát biztonságos helyre, akár automatikusan is! Az adataid egy titkosított szerverre kerülnek és jelszóval is védheted őket, így senki sem fér hozzájuk – mi sem. Ha baja esne a telefonodnak, a telefonkönyvedet így akkor is azonnal letöltheted az újra. Ha pedig új telefont veszel, könnyedén mozgathatod az adatokat különböző rendszerű készülékek között is, mert az AdatŐrt több platformra is letöltheted.
SZOLGÁLTATÁSAIM: Egyetlen gombnyomással aktiválhatod a különböző okostelefonos internet-csomagokat és roaming-opcióinkat.
EGYENLEGINFÓ: Ha tartasz attól, hogy sokat telefonáltál, itt lekérdezheted számlád aktuális állását vagy a feltöltőkártyádon még felhasználható összeget.
ALKALMAZÁSAIM: Hasznos és szórakoztató alkalmazások a Vodafone-tól, hogy még többet hozz ki a telefonodból! A Vodapólóval képben lehetsz vízilabda-ügyben és exkluzív hírekhez, részletekhez juthatsz hozzá.
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: Ha kérdésed van, egy gombnyomás, és már hívod is ügyfélszolgálatunkat – ráadásul le is vágod a kanyart, mert egyből a kérdésedhez tartozó menüpontba kerülsz.

-------------------------------------------------

Information, data backup and recovery and useful everyday apps in one handy pack !

If you are a Vodafone customer, Vodafone Pakk lets you make the most out of your smartphone and we even make a lot of things easier for you. With Pakk, you can:
-save your address book data so you never lose it or easily move its contents from your old phone to your new one
-activate services with the ease of a single touch, from roaming to mobile data plans
-check your balance
-whenever you have a question, call our info line and start straight from the menu relevant to your issue
-and we even packed useful apps with it and we will keep adding new ones:

DATA GUARD (ADATŐR): Save data from your phone’s address book to a safe place – even automatically, if you wish. Your data will be stored on a super secure server and you can protect it with a password so no one can access it, not even us.
MY SERVICES (SZOLGÁLTATÁSAIM): Activate the different smartphone internet plans and roaming options with a single click.
BALANCE INFO (EGYENLEGINFÓ): If you are afraid of having talked much, you can check your current balance here.
MY APPS (ALKALMAZÁSAIM): A collection of useful and entertaining apps from Vodafone, so you can make more out of your smartphone! Vodapolo lets you catch up with waterpolo news and access exclusive background details.
CUSTOMER CARE (ÜGYFÉLSZOLGÁLAT): Whenever you have a question, just a click and you will be calling our helpline – and you will cut corners as you will start from the menu relevant to your question.