Subscribe to our newsletter:

Onderweg

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Travel
  • Navigation
I want this app
Download from AppStore

Onderweg van VvAA
Paspoort gestolen in Mauritanië, autopech in Estland, buikpijn in Portugal, auto ongeluk in Macedonië, portemonnee kwijt in Frankrijk. Hier denkt u liever niet aan. Maar overkomt het u, zoals ieder jaar duizenden Nederlanders, dan wilt u direct de juiste instantie bellen.
De iPhone App “Onderweg” van VvAA kan u hiermee helpen.

Alle nummers bij de hand

Politie/brandweer/ambulance
De App biedt u in ruim 200 verschillende landen toegang tot de landelijke alarmdiensten. Helaas is 112 niet wereldwijd gestandaardiseerd. Zo komt o.a. 911, 000, 02, 197 ook voor.

Alarmcentrale verzekeringsmaatschappijen
Met de App belt u direct de alarmcentrale van uw autopech-, autoschade-, reis- en zorgverzekeraar. Ongeacht waar u verzekerd bent! Ook is het bij VvAA onderweg mogelijk uw locatiegegevens naar de hulpverlener te sturen. In de nabije toekomst zal het aantal verzekeraars die dit ondersteunen toenemen.

Bankpassen/creditcard blokkeren
De App geeft u direct toegang tot de telefoonnummers van uw bank of creditcardmaatschappij.

Nederlandse ambassades/consulaten
De adresgegevens en telefoonnummers van Nederlandse ambassades/consulaten in ruim 200 verschillende landen vindt u in een handomdraai in deze App.

Locatie op uw scherm
Hebt u contact met de politie of alarmcentrale dan wordt altijd de vraag gesteld: “Waar bent u”? Het antwoord wordt getoond door de App.

Polisnummer bij de hand
En als de vraag wordt gesteld: “Wat is uw polisnummer?”. Dan vindt u deze informatie in de App.

Hier ben ik nu
Vrienden, familie, collega’s en followers kunt u op de hoogte stellen van uw locatie via ‘Hier ben ik nu’. Dit kan via e-mail, maar ook via Twitter en Facebook.

VvAA
De App “VvAA onderweg” wordt u gratis aangeboden door VvAA. VvAA is een organisatie met hart voor haar leden. Wij bieden kennis, zekerheid en service aan ruim 100.000 medici, paramedici, studenten en zorginstellingen door onder andere fiscaal en juridisch advies, verzekeringen, bancaire diensten, rechtsbijstand, financiële planning, praktijkfinanciering, advies bij vestiging of inkoop in een maatschap, mediation, opleidingen, speciale reizen en ‘Arts & Auto’, het maandelijkse magazine.

VvAA is niet aansprakelijk voor schade die het directe of indirecte gevolg is van of direct of indirect in verband staat met het gebruik van de dienstverlening via deze IPhone applicatie.