Subscribe to our newsletter:

Liggprofilen

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
  • Education
I want this app
Download from AppStore

LIGGPROFILEN

Hur ligger du?

Nu tar vi på Kondom08 reda på hur stockholmare ligger. Med Liggprofilen får du en personlig liggkurva beräknad efter rytm, ljudnivå och tidslängd baserat på just din upplevelse.

Lägg din telefon i sängen eller på annat lämpligt ställe när det är dags och låt Liggprofilen göra resten. Ditt ligg blir därefter en del av statistiken på kondom08.nu. Anonymt, såklart. Vill du göra din liggkurva sökbar svarar du på några enkla frågor om dig själv, som till exempel vilken hårfärg du
har, vilket husdjur du föredrar eller vilket fotbollslag du hejar på.

Undrar du till exempel hur 26-30-åriga vädurar som håller på Djurgården håller rytmen? Eller hur högljudda esteter är i sänghalmen? Svaren hittar du i vår dagsaktuella liggstatistik på kondom08.nu. Ladda ned Liggprofilen och bli en del av liggstatistiken du också. Ha det skönt och glöm inte kondomen!

Liggprofilen är en applikation från LAFA – Enheten för sexualitet och hälsa vid Stockholms läns landsting. Vårt uppdrag är att förhindra spridning av sexuellt överförda infektioner och att förebygga oönskade graviditeter i Stockholms län.