Subscribe to our newsletter:

WeSkate

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Sports
  • Lifestyle
I want this app
Download from AppStore

WeSkate is de community van mensen die durven te vallen! Hier ontmoet je mensen die samen skaten, samen bewegen en samen een leuke tijd hebben. Bovendien zet je je via de WeSkate community in voor goede doelen die zijn verbonden aan de evenementen die we organiseren.
Via 'evenementen' word je op de hoogte gehouden van de events waaraan je kunt deelnemen. Kijk of je vrienden al mee doen en nodig nieuwe vrienden uit.

We starten in juli met de Fit For Free Wednesday Night Skate in Rotterdam (www.wednesdaynightskate.nl). Ook dit jaar zullen weer duizenden skaters op de been zijn voor een gezellige en sportief avondje uit. Vanaf 13 juli (tot en met 10 augustus 2011) veroveren de skaters op de woensdagavond bekende straten in Rotterdam, zoals de Coolsingel, Kralingse bos en de Maasboulevard. Het 12 kilometer lange parcours (zonder pauze) is geschikt voor alle (ervaren) skaters, rollerskates en inliners. Na elke tocht is het nog twee uur lang feest met een scala aan activiteiten waaronder een heuse Rollerdisco, (live) optredens en skate demo’s. Het vertrek en de feestelijke (skate) activiteiten zijn op de Binnenrotte (beter bekend als het marktplein nabij station Blaak).