Subscribe to our newsletter:

Hvad siger brandbilen og andre udrykningskøretøjer

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Education
  • Book
I want this app
Download from AppStore

Reviews/Anmeldelser:
***** Berlingske Tidende/b.dk

”For drenge i snart sagt alle aldre, der godt kan lide udrykningskøretøjer.(…) De fleste voksne kan sikkert også få lidt ud af gennemgangen, da de færreste nok kender navnene på mange af udrykningskøretøjerne. Simpel, lærerig og spændende app.” iPadguide.dk

" Jeg er helt sikker på, at der sidder nogle drenge rundt i de danske hjem, som vil ELSKE bøgerne om brandbiler og gravemaskiner! Her er en ny men rigtig god måde at anvende sin iPhone/iPad på. Vi har savnet, at der var nogle gode billedbøger til de mindste. Det er et stort plus, at at disse fire bøger via sin oplæsningsfunktion også kan anvendes af de lidt ældre børn. Vi vil helt sikkert læse bøgerne igen og igen." mors-apps.com

I ROSINANTE&COs række af interaktive "tryk, lyt & lær"-apps, kan børn helt ned til 1 år nyde de flotte fotos, og med et enkelt tryk høre sirenerne. Slå oplæsning til - og dit barn vil også få nyttig viden om alle biler.

App’en omhandler følgende udrykningskøretøjer: autosprøjte, stigevogn, crashtender, brandhelikopter, patruljevogn, transportvogn, hollændervogn, Brand og rydningskøretøj, politimotorcykel, ambulance, akutlæge bil, luftambulance, pansret mandskabsvogn, redningsbåd, ”banan”.

FUNKTIONER:
• Tryk på skærmen og hør sirenernes lyde
• Slå højtlæsningsfunktionen til og lær om 15 forskellige udrykningskøretøjer – eller læs selv
• Flotte fotos af hvert enkelt køretøj
• Sprogindlæring: Skift imellem engelsk, tysk og dansk tekst og tale ved at skifte sprog i menuen


I serien "Tryk, lyt og lær" findes også ”Hvad siger grisen og andre bondegårdsdyr”, ”Hvad siger gravkoen og andre arbejdsmaskiner”, ”Hvad siger løven og andre vilde dyr”.