Subscribe to our newsletter:

Zoner Webhotel Manager

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Utilities
I want this app
Download from AppStore

Zoner Webhotel Manager on ilmainen sovellus, jonka avulla hallitset webhotellisi tärkeimpiä toimintoja iPhonella. Ei tarpeettomia lisäosia tai loputonta määrää sekavia ominaisuuksia. Tämä kevyt ja helppokäyttöinen palvelu sisältää juuri ne toiminnallisuudet, joita tarvitset webhotellisi tehokkaaseen hallintaan.

Lataa sovellus veloituksetta Apple Storesta ja ole yhteydessä webhotelliisi missä tahansa. Webhotel Manager ottaa yhteyden suoraan www-palvelimeen, joten palvelun käyttö on turvallista. Tallentamalla kaikki kirjautumistiedot suoraan puhelimeen, säästyt lisäksi useiden eri tietojen ulkoa muistamiselta. Hallitset helposti lukuisiakin tilejä vain muutamalla napin painalluksella. Palvelu tukee myös sovellusten moniajoa, joten voit jättää tehtäviä kesken, poistua ohjelmasta ja palata viimeistelemään työn silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Webhotel Managerista löydät Zonerin yhteystiedot ja voit ottaa meihin yhteyttä suoraan sovelluksesta. Saat myös Zonerin tiedotteet RSS-syötteenä, joten pysyt ajan tasalla uusista tapahtumista, missä ikinä liikutkin.

Zoner Webhotel Managerilla hallitset mm. seuraavia webhotellisi toimintoja:

* Sähköpostitilit
* FTP-tilit
* MYSQL-tietokannat
* Domainit
* Alidomainit
* Statistiikat
* Sähköpostien lomavastaajat
* Automaattiset vastaajat