Subscribe to our newsletter:

Sertifikat Klasse B

$4.99
iPhone / iPad
Genres:
  • Utilities
  • Education
I want this app
Download from AppStore

Ingen annen teoriapp gir deg så mye funksjonalitet for et engangsbeløp! Her trenger du IKKE å kjøpe ytterligere prøver eller å ha internettilgang. For 35 kr får du ca 450 spørsmål og en rekke andre nyttige funksjoner som f.eks. komplett skiltoversikt med beskrivelser, loggbok og praktiske eksamenspørsmål ved oppkjøring. Appen har ingen skjulte kostnader og krever ikke internettilkobling.

Skal du ta førerkort for vanlig personbil, altså klasse B, så er dette appen for deg!

Vi har også laget https://itunes.apple.com/no/app/bilinfo/id896475935?l=nb&mt=8

******OMTALER******
http://www.dinside.no/876983/teoriproven-paa-iphone#/
http://www.idg.no/macworld/iphoneogipod/article216045.ece

Her får du en teoritest med over 450 forskjellige teorispørsmål som du kan øve deg på før du skal ta teorieksamen. I tillegg til en testtype som etterligner den du tar ved Statens Vegvesen, får du muligheten til å sette opp en egendefinert test der du blant annet kan velge ønsket tid, antall spørsmål og hvilke kategorier du vil ha spørsmål fra. Se statistikk for fullførte tester, og sjekk hvordan du ligger ann og hva du må øve mer på.

I tillegg har vi lagt til en del opplysninger og funksjoner som du kan ha svært god nytte av i opplæringstiden. Du vil blant annet kunne se et stort utvalg av praktiske spørsmål som du kan bli spurt om ved oppkjøring. En komplett skiltoversikt over alle skilt som er å se langs norske veier. Alle disse er beskrevet slik at du vet hva de betyr. En oversikt over hvilke regler som gjelder under øvelseskjøring, både for eleven, ledsageren, bilen og stedet du øvelseskjører.
Bruk den innebygde loggboken for å holde styr på når du øvelseskjører, hvor langt du har kjørt, og under hvilke forhold du har vært mest aktiv på veien.

Denne applikasjonen er ikke abonnement-basert. Det betyr at det er fritt frem for deg å benytte appen så lenge og så mye du vil. Prisen inkluderer oppdateringer og nye spørsmål til teoritesten, som begge vil bli tilgjengelig etter hvert.

Vi gjør oppmerksom på at det kan forekomme feil og mangler, og at vi frasier oss alt ansvar hvis dette skulle ha innvirkning på din videre opplæring. Det er derfor viktig at du benytter denne appen som et supplement til allerede eksisterende teoribøker.

Mye av teorien, blant annet skiltoversikten og regler for øvelseskjøring, er hentet fra offentlig tilgjengelige ressurser (deriblant Vegvesen.no, NAF.no og Lovdata.no).

Appen krever IKKE internettforbindelse for å fungere. Alle spørsmål til teoritesten blir overført til din enhet og lagt i en database. Du kan med andre ord øve deg hvor enn du er.