Subscribe to our newsletter:

Country Life Magazine

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
I want this app
Download from AppStore

Country Life Magazine is een inspirerend magazine over Western Lifestyle. Het informeert en adviseert op deskundige wijze over de in populariteit toenemende western lifestyle met al z'n facetten, w.o. westernriders, movies, kunstenaars, fashion etc.

Daarnaast gunt het de lezer een blik achter de schermen over het wonen in houten (boomstam) huizen (loghomes) en bij de Western maneges, fokstallen, guest ranches en westernshops...

Andere aandachtsgebieden zijn: recensies over western movies, American cars, thema restaurants, National Treasures in Amerika, Country music, Country cooking.

Aanvullende informatie CountryLife Magazine
- Prijs abonnement voor 1 jaar voor €12,99
- Prijs per nummer €3,99

Betaling en verlenging abonnement
- De betaling van het abonnement vindt plaats via uw iTunes account.
- Abonnementen zijn tot wederopzegging. Binnen 24 uur na afloop van het verstrijken van de abonnementsperiode wordt het abonnement automatisch met dezelfde periode en tegen dezelfde kosten verlengd.
- Het abonnement is te beheren in de accountsettings van de App Store. Hier kan ook automatisch verlengen worden uitgezet.
- Restitutie van een reeds betaald bedrag tijdens de actieve abonnementsperiode is niet mogelijk.

Privacy Policy en Gebruiksvoorwaarden
Onze Privacy Policy en Gebruiksvoorwaarden vindt u op http://www.zeezichtapps.com/CountryLife/aanvullende-informatie/privacy-policy.html