Subscribe to our newsletter:

CIRKELINE TÆL TIL 10 Af Hanne Hastrup

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Education
  • Book
I want this app
Download from AppStore

En tælle-billedbog for de yngste

Anmelderne skriver:
”Her er de interaktive muligheder udnyttet på bedste vis, og det fungerer rigtig godt. Appen er super sød, underholdende og enkel. Perfekt til de mindste app-brugere.” – Mors-apps.com

"Denne interaktive bog, er en rigtig god måde at få børn til at interessere sig for tallene på. Børnene elsker jo at trykke på skærmen, for at få noget til at ske, og når de har gjort det tilstrækkeligt mange gange, så skulle tallene nok hænge ved." iPadguide.dk

Cirkeline og hendes to sjove og osteglade musevenner tæller fra 1 til 10. Der bliver talt mariehøns og regnorme, oste og skovjordbær, blomster og bier, skyer og stjerner. En sød, enkel og underholdende interaktiv tælle-app for de mindste.

FUNKTIONER:
• Hør Hanne Hanne Hastrup læse historien – eller læs selv
• Tryk på de ting, der skal tælles og se tallene komme frem på skærmen, samtidig med at barnet selv kan tælle i kor med Ingolf og Frederik. Og mon ikke Cirkeline selv giver en rosende bemærkning med på vejen.


Du kan også høre den klassiske fortælling om, hvordan Cirkeline pludselig bliver levende på tegneblokken og kommer til at bo på skrivebordet og sove i en tændstiksæske i billedbogs-app’en ”Cirkeline bliver til”.