Subscribe to our newsletter:

Climatools

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Productivity
I want this app
Download from AppStore

De Climatools app is speciaal ontwikkeld voor de koeltechnicus!

Wat zijn de functies binnen de Climatools app?

>Mutatie beheer systeem
Een belangrijke functie binnen de applicatie is het mutatie beheer systeem. Deze zorgt ervoor dat de oude flessenkaart niet meer nodig is. Vanaf nu is het mogelijk om met de Climatools app mutaties digitaal te registreren, te beheren en uiteindelijk te versturen naar ieder gewenst e-mailadres. Kortom een digitale flessen kaart registratie met altijd en overal inzicht in de gedane mutaties. Dit zorgt voor een sluitende koudemiddelregistratie.

>Koudemiddel leveranciers
Veel koelmonteurs hebben het weleens meegemaakt; een storingsbezoek en net te weinig koudemiddel meegenomen. Ook voor deze momenten komt de Climatools app goed van pas. In de app kunt u namelijk de dichtstbijzijnde koudemiddel leverancier zoeken en vinden op basis van uw huidige GPS positie. U vindt dus gemakkelijk de juiste adresgegevens en u kunt door een simpele druk op de knop direct contact opnemen met de gewenste leverancier!

>Laatste nieuws
De applicatie houdt u ook op de hoogte van de allerlaatste nieuwsberichten die voor u als koeltechnicus van belang zijn. U blijft dus altijd up-to-date van de laatste berichten vanuit het F-gassenbeleid, NVKL en alle andere gerelateerde zaken!

>Handige Tools
Naast bovenstaande functies beschikt de app nog over een aantal handige tools. De koudemiddelschijf maakt het mogelijk om eenvoudig drukken en temperaturen af te lezen. Daarnaast beschikt u ook over een kW calculator, diameter vertaler, Drukbeproevings module, Druktabel en een koelvermogen tabel!

Voor meer informatie zie de website: www.climatools.nl

>Vermeldt worden
Wilt u als koudemiddel leverancier vermeldt worden in de Climatools applicatie? Ga naar de site voor meer informatie.

>Support
Ondervindt u een probleem met de Climatools applicatie of heeft u op- of aanmerkingen? Laat het ons weten en help ons deze app nog completer te maken!