Subscribe to our newsletter:

Meetweek

Free
iPad
Genres:
  • Business
  • Medical
I want this app
Download from AppStore

Organisaties in de verpleging, verzorging en thuiszorg (VVT) zijn verplicht jaarlijks zorginhoudelijke kwaliteitsgegevens aan te leveren in het kader van het programma Zichtbare Zorg. Met de door Cegeka ontwikkelde Meetweek App voor de iPad kunnen zij dit automatiseren. Dat bespaart niet alleen tijd en geld, maar deze app maakt het invoeren van de gegevens bij cliënten een stuk leuker.
De Meetweek App is een efficiënte en vooral leuke oplossing waarmee de registratieformulieren voor de zorginhoudelijke kwaliteitsgegevens van Zichtbare Zorg kunnen worden ingevuld, zowel het registratieformulier Verpleging en Verzorging als het registratieformulier Zorg Thuis. De verwerking en de aanlevering bij Zichtbare Zorg is volledig geautomatiseerd en verloopt, nadat de formulieren op de iPad zijn ingevuld, via een veilige webportal van Cegeka.
De Meetweek App is geschikt voor alle iPad versies. Doordat alle gegevens eerst op de iPad zelf worden opgeslagen is tijdens het invullen van de formulieren geen internetverbinding nodig. De licentie die Cegeka levert is geldig voor 1 kalenderjaar, inclusief twee dagdelen ondersteuning door een consultant op locatie. Gebruikers kunnen ook terecht bij de helpdesk van Cegeka.

Hoe werkt het:
•Gebruikers melden zich aan op de webportal van Cegeka om het juiste cliëntenbestand te uploaden.
•De vragenlijsten worden met een iPad direct bij de cliënt ingevuld (de cliëntgegevens zijn al beschikbaar).
•Alle gegevens worden automatisch en beveiligd opgeslagen in het datacenter van Cegeka.
•De resultaten van de metingen zijn te bekijken via de Cegeka-webportal, een dashboard geeft snel een totaaloverzicht.
•Als de gegevens akkoord zijn kan de gebruiker het bestand uploaden naar de ZiZo-website.