Subscribe to our newsletter:

Stempli

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Travel
  • Navigation
I want this app
Download from AppStore

HELYZETJELENTÉS: A mai naptól kezdve a Stemplit ingyenesen letöltheted.

Az appot hobbiból, tanulás céljából kezdtem el fejleszteni, az eladásokból származó bevétel növelése korábban sem volt szempont. Mivel a karbantartásban mostanra, ha jól számolom, 5 éves mulasztást halmoztam fel (melynek további növekedése várható), azt hiszem úgy fair, ha a semmiért nem is kérek semmit cserébe.

----------------------------

Hallottál már az Országos Kéktúráról? Esetleg jártál is már néhány szakaszon? Neadjisten igazolófüzeted is van? Akkor a Stempli neked készült.

Murphy szerint ami elromolhat, az el is romlik, és nincs ez másképp a Kéktúrán sem. Sajnos előfordul, hogy a Kéktúra útvonalán elhelyezett pecséteknek lába kél, vagy az orrod előtt zár be a Kismackó presszó, ahol a bélyegzőt őrzik, esetleg otthon felejted a tintapárnát stb. Az ilyen esetekre a Szabályzat lehetővé teszi, hogy a teljesítést az adott helyen készült fotóval igazoljuk. A Stempli ezt a műveletet hivatott megkönnyíteni.

Az alkalmazás segítségével virtuális pecséteket készíthetsz, amelyekhez dátum, fénykép és opcionálisan megjegyzés is tartozik. Az aktuális bélyegzőhelyet az app a GPS adataiból határozza meg, de ez felülbírálható (tehát iPod Touchon is használhatod). Az eltárolt pecsétekről statisztika is készül, amivel nyomon követheted a Kéktúrán elért eredményeidet. A Stempli emellett tartalmazza a túramozgalom összes túráját és azok szakaszait az ellenőrzőpontokkal együtt, mindezt megfejelve némi praktikus információval.

---------------------------------------
ENGLISH
Stempli is an app for hikers doing the Countrywide Blue Route in Hungary.

The most known hiking route in Hungary is the Countrywide Blue Route, which crosses the entire country and measures over 1100 kms in its full extension. Those who complete the entire route are rewarded with a badge by the national Friends of Nature Association. As a proof of completion, one must collect stamps located at the ~150 checkpoints along the route or, in case they are missing, present an appropriate photo.

Stempli makes it easy for you to take and organize photos of checkpoints. It also serves as a database about the route, providing checkpoint descriptions and other useful information.