Subscribe to our newsletter:

H.V. & C.V. Quick

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Sports
  • Reference
I want this app
Download from AppStore

De Haagse Voetbal en Cricket Vereniging Quick is één van de oudste verenigingen op zowel voetbal als cricket gebied in Nederland. In haar ruim 115 jarige geschiedenis is Quick groot geworden en gebleven door trouw te blijven aan haar tradities, maar ook door mee te gaan met de tijd. Communicatie heeft hier altijd een belangrijke rol in gespeeld. Om haar leden en belangstellenden nog beter te informeren presenteert Quick als één van de eerste verenigingen in Nederland een app die past bij de tradities van de club. De app is zowel informatief als up to date met het laatste nieuws vanuit de vereniging.

Onderstaand een overzicht van de functionaliteiten van de app:

Nieuws
Laatste nieuws over Quick met onder meer wedstrijdverslagen van het eerste elftal.

Wedstrijdprogramma
Overzicht van wedstrijden van alle Quick-teams.

Mijn teams
In dit onderdeel kunnen favoriete teams worden geselecteerd. Hiervan kunnen de uitslagen, standen en programma's worden weergegeven. Daarnaast kan het programma via ical automatisch in de agenda worden geplaatst.

Zoek club
Zoek adressen van alle voetbal- en cricketclubs in Nederland. Behalve adresgegevens wordt binnen een kaart de ligging getoond van desbetreffende club. Via de navigatiebutton kan de route naar de club worden bepaald. Met de call-button wordt het telefoonnummer van de club gebeld.

Twitter
Bij deze optie worden alle tweets weergegeven van het Twitter-account van Quick.

Meer informatie
Bij dit onderdeel wordt informatie gegeven over onder meer de clubhistorie van Quick. Daarnaast wordt getoond wie wat doet binnen de vereniging en informatie over de sponsoren.

Webshop
Verwijzing naar de Quick Webshop.