Subscribe to our newsletter:

Floor Tile Calculator

$0.99
iPhone / iPad
Genres:
  • Utilities
  • Lifestyle
I want this app
Download from AppStore

Meet en berekenen hoeveel verpakkingen van vloertegels of andere vloerbekleding je nodig hebt in 4 eenvoudige stappen met deze app.
Zorg ervoor dat u genoeg verpakkingen van vloertegels te dekken een kamer is complexer dan het klinkt. Hier is een fool-proof methode om het verkrijgen van het goed elke keer.

Alles wat je nodig hebt is een meetlint en dit vloertegel calculator app.

Door simpelweg het volgen van deze vier stappen om de juiste hoeveelheid van de tegels die nodig is voor uw vloer behoeften te bepalen, kunt u zelf geld door niet te kopen voor veel en te stoppen ernstige problemen door het niet te kopen voor weinig.

Stap 1
Met behulp van een meetlint, meet de breedte en lengte van de kamer te dekken, en zet deze informatie in de vloertegel rekenmachine in deze app.

Stap 2
Vanaf het etiket op de doos van vloertegels, voert u de dekking van de verpakking (meestal tussen 1 en 2 Oppervlakte in m²)

Stap 3
De app werkt ook op de totale kosten van uw vloer tegels.
Als je wilt werken uit de kosten van de vloertegels voor uw project, voert u de kosten per vierkante meter in de calculator (zo niet laat het als 0,00).

Stap 4
Raak simpelweg op de knop Berekenen en de vloertegel rekenmachine uit te werken hoeveel verpakkingen van vloertegels of andere vloerbekleding je nodig hebt en wat het gaat kosten, Simple!

Het is altijd het beste om extra hebben Incase van verspilling tijdens het leggen, zodat de app zal zorgen voor een extra 10% op de top van wat er werkelijk nodig is.

De vloertegel calculator app maakt het snel en eenvoudig om het aantal verpakkingen van vloertegels nodig zijn voor uw vloer project te berekenen.

Controleer altijd de metingen vóór de aankoop van vloertegels of iets dergelijks.

Disclaimer
Geen aansprakelijkheid zal worden genomen door de ontwikkelaar voor het gebruik of misbruik van deze app.