Subscribe to our newsletter:

VNO-NCW

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • News
I want this app
Download from AppStore

VNO-NCW Noord is de grootste ondernemersorganisatie van Noord-Nederland. Als gerespecteerd belangenbehartiger van 12.000 bedrijven zet VNO-NCW Noord zich in voor een aantrekkelijk ondernemersklimaat met een scherp oog voor het ondernemersbelang in het Noorden. De kracht van VNO-NCW Noord schuilt in de combinatie tussen deze belangenbehartiging en de toegang die wij bieden tot een breed netwerk van werkgevers in Noord-Nederland, variërend van multinationals tot MKB-bedrijven.

De app van VNO-NCW Noord is toegankelijk voor leden en niet-leden van VNO-NCW Noord en biedt een overzicht van het laatste nieuws en de activiteiten die VNO-NCW Noord organiseert. Het nieuws betreft zowel noordelijk als landelijk nieuws van VNO-NCW. De agenda biedt de gebruiker een overzicht van de komende bijeenkomsten van VNO-NCW Noord. Deze kunnen eenvoudig in de agenda van de gebruiker worden gezet. Daarnaast kan met één actie de navigatie worden ingeschakeld om naar de locatie van de bijeenkomst te rijden. Verder biedt de app diverse mogelijkheden om met VNO-NCW Noord in contact te komen.

VNO-NCW Noord houdt zich bezig met thema’s die voor ondernemers betekenisvol zijn, zoals verbetering van infrastructuur, vermindering van de regeldruk, de inrichting van bedrijventerreinen, de aansluiting tussen onderwijs en de arbeidsmarkt en de bestuurskracht van lokale overheden. Rondom deze en andere onderwerpen worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd en initiatieven genomen. Voor meer informatie: www.vno-ncwnoord.nl