Subscribe to our newsletter:

AST Dosering

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Reference
  • Medical
I want this app
Download from AppStore

Met deze gratis doseringswijzer van AST Farma vindt u eenvoudig en snel de juiste doseringen voor de meest geziene dieren uit de dagelijkse dierenartsenpraktijk. In drie stappen zoekt u de juiste dosering op: selecteer het doeldier, het gewicht en de werkzame stof(combinatie) en de app toont u de juiste dosering. Veelvoorkomende doseringen kunt u eenvoudig bewaren als favoriet en de app heeft geen internetverbinding nodig dus u heeft de juiste dosering altijd bij de hand!

De doseringswijzer bevat momenteel een database met ca. 550 werkzame stoffen / stofcombinaties en ca. 22 doeldieren / doeldiergroepen:
- Aquariumdieren
- Cavia
- Chinchilla
- Duif
- Fret / Skunk
- Hagedis
- Hond
- Kanarie
- Kat
- Kip
- Konijn
- Landschilpad
- Moerasschilpad
- Overige Knaagdieren
- Paard
- Papegaai
- Pluimvee
- Rat
- Roofvogel
- Slang
- Struisvogel
- Terrariumdieren

N.B. De doseringswijzer is in samenwerking met specialisten met de grootst mogelijke zorg en nauwkeurigheid samengesteld uit een combinatie van de meest recente literatuurgegevens en empirisch vastgestelde. De applicatie is slechts bedoeld als hulpmiddel en kan niet als vervanging worden gezien voor de informatie uit de officiële registratiedossiers. De samenstellers zijn niet verantwoordelijk voor eventuele bijwerkingen, problemen en/of schade die voortkomen uit het gebruik van deze applicatie.

Voor nadere informatie over deze doseringswijzer kunt u contact opnemen met AST Farma:

www.astfarma.nl

© All rights reserved - AST Farma 2014