Subscribe to our newsletter:

Vemdalen

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Travel
I want this app
Download from AppStore

Vemdalen satsar på turisterna. Med hjälp av en ny app kan du som besökare ta del av dagsaktuell information om evenemang, aktiviteter och erbjudanden i trakten. Dessutom väder, spår- och ledkartor så att du enkelt tar dig runt på fjället.

Vemdalen är ett stort område bestående av ett flertal orter med ett brett utbud av aktiviteter och sevärdheter. Destination Vemdalens app är ett led i att förbättra turistinformationen och ge besökarna de bästa förutsättningarna att uppleva mångfalden i området.

– Dagens teknik och mobiler skapar helt nya möjligheter att förbättra för våra besökare och det måste vi självklart nyttja. Med en app kan informationen lätt hållas aktuell och uppdaterad och den blir nu mer tillgänglig för våra besökare eftersom mobilen alltid är med och alltid på, säger Andreas Edholm, VD för Destination Vemdalen.

Vemdalen är populärt inte minst för sina fjäll, så självklart innehåller appen väder, spår- och ledkartor (fungerar även offline, det vill säga utan uppkoppling till mobilnätet). Du kan se var på kartan du är via GPS, hur leden går och kompassen visar åt vilket håll näsan pekar.

Appen innehåller också kalendarium, restauranger och företagsinformation. Kort och gott - allt du kan tänkas behöva för att känna dig hemma i Vemdalen.