Subscribe to our newsletter:

NorSlekt

$3.99
iPhone / iPad
Genres:
  • Reference
  • Productivity
I want this app
Download from AppStore

NorSlekt er en app for slektsgranskere som jobber i felten. Den inneholder faktaark for en del av de viktigste kildene i norsk slektsgransking. Fra detaljsidene om kilden kan du klikke deg videre til en del sider der du kan finne slektsopplysninger, enten i form av originale kilder eller søkbare kilder i avskrift. Det finnes også enkelte lenker til støtteinformasjon for kilden.

NorSlekt har også notat-, bilde- og kartfunksjon. Du kan legge inn et notat, og har du Stedsfunksjonen på, legges det automatisk til koordinatene for hvor du befinner deg når du legger til notatet. Klikker du på kartet etterpå, kan se de ulike notatene i kartet. Det kan også knyttes et bilde til notatet. Notatet kan du senere slette eller redigere (koordinatene forblir de samme). Det tredje alternativet er å sende notatet til e-post. Da kan du også legge dette inn i f.eks. et slektsprogram. Funksjonen fungerer også som en sikkerhetskopi for notatene.
Denne appen er en del av prosjektet «Norwegian Ancestry», en bok om norsk slektsgransking på engelsk. Kjøp av denne appen bidrar til at arbeidet med å oversette boka fra norsk til engelsk kan fortsette.
Prosjektets hjemmeside finner du på www.norwegianancestry.com. The App is available in English - see NorAnc.