Subscribe to our newsletter:

Blits - App voor bol.com

Free
iPad
Genres:
  • Lifestyle
  • Catalogs
I want this app
Download from AppStore

Shoppen bij bol.com op de iPad. Sneller, makkelijker en leuker.

"Shoppen op bol.com met prachtige iPad app"
-- Bart Breij, iPadclub.nl

"Mooie winkelapp van Bol voor de iPad"
-- Alexander Klöpping, De Wereld Draait Door

"Indrukwekkende app maakt winkelen ontzettend overzichtelijk"
-- Floris Poort, Bright.nl

Blits maakt van online shoppen weer winkelen. Blits voor bol.com is overzichtelijk en rustig en laat je ontspannen door het volledige assortiment bladeren en mooie producten kopen. Alle aandacht gaat naar de mooie producten van bol.com. Met de iPad op schoot, vanuit een luie stoel, veilig en vertrouwd winkelen op bol.com. Dat is Blits.

Kenmerken;

• Winkelen vanuit de luie stoel
Blits is helemaal ontworpen voor de iPad en laat gebruikers ontspannen en gemakkelijk bladeren door het volledige assortiment van bol.com.

• Van kaft naar achterflap
In de boekwinkel is het heerlijk om langs de tafels met uitgestalde boeken te lopen en af-en-toe een achterflap te lezen. Met Blits kan dat ook - tap op een boek of andere product en razendsnel bekijk je de digitale versie van de achterflap.

• Heel eenvoudig en snel
Blits is heel eenvoudig in gebruik en supersnel. Omdat de interface al in de app zit hoeven we alleen de producten te laden. Blits is daardoor veel sneller dan de bol.com website.

• Blits inspireeert met lijstjes
Blits toont bij de meeste producten relevante lijstjes. Bij een boek van Harry Mulisch kan in een keer doorgetikt worden naar alle boeken die Mulisch geschreven heeft. Bij het bekijken van een CD van Guus Meeuwis van een tientje verschijnt er een lijstje met alle Nederlandstalige cd's in die prijsklasse. Zo ontdekken gebruikers meer en wordt online winkelen weer leuk!

• Super snel zoeken
Blits geeft slimme suggesties bij het zoeken naar boeken, cds, dvds en games. Hierdoor vind je jouw favoriet boek sneller dan ooit tevoren.

• Maak een eigen verlanglijst
Met Blits ontdekken gebruikers veel producten waarvan ze nog niet wisten dat ze ze wilden hebben. Daarom kan heel makkelijk een product in de verlanglijst gezet worden. Raak een product een paar seconden aan en het wordt aan de verlanglijst toegevoegd.

• Aanbiedingen in de etalage
Bij het starten van Blits zie je direct de laatste aanbiedingen. Hoge kortingen en aantrekkelijke acties worden dagelijks en wekelijks vernieuwd. Zo shop je nog voordeliger op bol.com

• Blits en bol.com
Men koopt met Blits veilig en vertrouwd bij bol.com. Alle producten, prijzen en voorwaarden zijn gelijk aan die van bol.com. Levering en betaling vindt ook plaats via bol.com. Consumenten zijn dus verzekerd van de beste service.

Blits is een onafhankelijke app, ontwikkeld door tablet app specialist Touchwonders, met goedkeuring van bol.com De app is niet in opdracht van, noch door bol.com ontwikkeld of gepubliceerd. Alle producten, prijzen en voorwaarden zijn gelijk aan die van bol.com. Levering en betaling vindt ook plaats via bol.com. Touchwonders kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het tonen van onvolledige of onjuiste product- en prijsinformatie.

Dit is de eerste versie van Blits voor bol. We zijn alweer druk in de weer voor een volgende update. Heb je ideeën of suggesties, dan horen we graag van je. Dat kan heel eenvoudig vanuit het menu van app.

Problemen met de App? Probleemomschrijvingen via onderstaande app store reviews zijn lastig op te volgen, meld jouw details op blits.uservoice.com en we zullen het onderzoeken.

Contact?

blits.uservoice.com
blits.touchwonders.com
@BlitsApp
@Touchwonders
www.facebook.com/blitsapp
www.facebook.com/touchwonders

Keep in touch ;)