Subscribe to our newsletter:

DealFinder

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Navigation
  • Lifestyle
I want this app
Download from AppStore

DealFinder hjælper dig med at finde de bedste lokale deals ved at bruge din geografiske position.DealFinder er en mobil og online mulighed for at finde de bedste lokale deals i dine nærområder. Det er en gratis service til dig som via din smartphone kan få adgang til deals.

Vores formål er at være bindeled mellem forretningerne og forbrugerne, således at man altid kan finde de aktuelle deals i sine nærområder eller andre steder i Danmark. Hverdag vil forbrugerne modtage masser af skønne deals, som de let og hurtigt kan finde frem til.DealFinder er en fantastisk måde at finde billige deals på, f.eks. efter en travl arbejdsdag eller under en hyggelig tur i byen. Man kan hurtigt finde alle de omkring liggende deals fra det område du befinder dig i – eller i en anden by - som vil blive vist på et kort, hvor man blandt andet har mulighed for at klikke på andre funktioner, såsom afstand og vis vej funktion.

Vi vil tilstræbbe at have et bredt udvalg af deals i alle områder og kategorier. Hvis du har et godt tilbud du mener andre skal have glæde af så giv os et praj.

Functions:
Kortvisning af tilbud
Liste visning af tilbud
Favoritter
Indstilling af afstand og pris
Kategori valg
Deling af deals via FaceBook, Twitter og email
Vis vej til deal funktion
Push og email abonnement