Subscribe to our newsletter:

Az Autó

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • News
  • Newsstand
  • Automotive
I want this app
Download from AppStore

Az Autó ( korábban A2 ) autóslap olvasói számára elsődleges és meghatározó hírforrást kínál az autók világának széles rétegeket érintő kérdéseiben.
Hiteles, naprakész és egyben szórakoztató kiadvány - Teszt&Technika, Aktuális, Magazin, Autópiac, Autó+ állandó rovatokkal.

A 3ddigitalispublikacio.hu portálon vásárolt vagy előfizetett lapok, automatikusan és minden további költség nélkül olvashatóak itt iPad-on.

Éves előfizetés - 12 pld, 6,99€
Féléves előfizetés - 6 pld, 3,99€
Egy példány ára 0,79€

Az előfizetés az Ön iTunes account-ján keresztül történik. Az előfizetés automatikusan megújul, hacsak nincs ez az opció kikapcsolva legalább 24 órával az előfizetés lejárta előtt. Az előfizetés összege le lesz vonva az előfizetés lejárta előtti 24 órás időszakban. Az előfizetést kezelheti a felhasználó és az automatikus megújítást ki lehet kapcsolni a vásárlás után az Account Settings-ben. Már meglévő előfizetéstől nem lehet elállni az előfizetés ideje alatt. A mutatványszám ingyenesen elérhető, ugyanakkor az archívumban megvásárolható.

Automatikus előfizetés megújítás kikapcsolása:
Be kell jelentkeznie az Appstore-ba, majd a View Account menüpontban, a Manage App Subscriptions gomb megnyomása után tudja kikapcsolni az automatikus előfizetés megújítást.

Kérdéseire az http://ujsagos-stand.hu/kapcsolat címen állunk rendelkezésére.