Subscribe to our newsletter:

Overvind din socialfobi - Bekæmp social angst og fobi med hypnose

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
  • Health & Fitness
I want this app
Download from AppStore

Sådan slipper du af med social fobi og angst. Effektiv hypnose hjælper dig til et bedre socialt liv

Social fobi er en kæmpe hæmsko, der kan give dig megen usikkerhed - og ikke mindst effektivt sørger for at du går glip af mange dejlige og sjove oplevelser. Det tager tid at ændre vores sociale vaner - men vi kan hjælpe det meget kraftigt på vej - med hypnose.

Hypnose er skabt til at ændre mønstre og tanker - og gøre vores liv mere positive og kan bruges til at ændre vores sociale mønstre og ikke mindst fjerne angst og social fobi.


Social fobi behandling med hypnose

I hypnose programmet Overvind din social fobi får du muligheden for at kode dine tankeprocesser og vanemønstre om til at blive mere åben, social og få fjernet al form for angst og fobi for sociale aspekter af dit liv.


Hvordan virker hypnosen mod Social fobi?

Ved at du får lov at visualisere gode situationer, få nedtonet de negative tanker og frygt, bliver social fobi hurtigt ændret til social åbenhed. Du får fornyede muligheder og chancer for at nyde sociale oplevelser.
Hypnose virker bedst ved gentagen lytning.

Speak af Kristian Fjord.


Måden du bruger hypnosen til at fjerne social fobi og angst

Lyt dagligt i 21 dage til hypnosen mod social fobi. Og efter de 21 dage lader du bare hypnosen gøre sit arbejde med underbevidstheden og vise sin effekt. Tænk gerne dagligt over hvordan du kan åbne dig mere op, og tage chancen til at være mere social og hvordan du kan nedbringe din social fobi.
Efter de 21 dage, kan du lytte efter behov - husk på at hypnose kan ikke overdoseres og er ikke farligt, og hver gang du lytter - forstærker du effekten af de tidligere lytninger.