Subscribe to our newsletter:

Næste Bus - Hvornår kommer bussen?

$0.99
iPhone / iPad
Genres:
  • Travel
  • Navigation
I want this app
Download from AppStore

Hvornår kommer den næste bus til mit stoppested? Vi kender alle følelsen af at stå afventende ved busstoppestedet og spejde efter bussen uvidende, om den lige er kørt eller muligvis er forsinket.

Denne app bruger SMS og er derfor ikke afhængig af hverken data forbindelse/netværk eller GPS tilgængelighed.

SMS-Næste-Bus er en service til dig, der kører med bus. Få besked på din mobiltelefon om, hvornår næste bus kører. Så du slipper for at vente mere end højst nødvendigt ved stoppestedet. SMS-servicen tager højde for trafikken her og nu. De fleste busser er nemlig udstyret med GPS, så vi kan se præcist, hvor på ruten de befinder sig (nogle busser er ikke er udstyret med GPS og giver derfor planlagt tid i stedet for realtid.)

Denne app hjælper med at klargøre en SMS der kan bruges til at modtage bus afgange tider i hele Sjælland, Lolland-Falster og Møn.

Du kan også gemme dine favorit stoppesteder og/eller buslinier, så du ikke behøver at bruge tid på at skrive dem hver gang.

Instruktioner:

1. Send den klargjorte SMS til 1250.
2. Du modtager en SMS med bus afgang tider fra den valgte station.

Om stoppestedsnummer:
I Hovedstadsområdet kan du også søge på stoppestedets nummer i stedet for stoppestedets navn. Nummeret finder du i nederste højre hjørne på køreplanen på standeren. F.eks. stoppestedet på Rudersdalsvej har nummer 6280.

Du kan læse mere på: www.movia.dk under menupunktet "Mobil".

Bemærk:
1) App'en udfører ingen transaktioner. Betaling foregår fuldstændig på samme måde som hvis du skriver bestillings SMS'en selv. Det koster almindelig SMS-takst at benytte Movias Næste Bus SMS-service.
2) Vi har ingen forhold til Movia. Ihvertfald ikke andet end at vi også benytter deres services.

Vi vil bestræbe os at komme med opdateringer til denne app snart, hvor der tilføjes ekstra funktioner.

Du kan besøge vores hjemmeside på www.facebook.com/pages/Næste-Bus/492524824109578.

Ris og ros, samt forslag til forbedringer modtages gerne via www.facebook.com/pages/Næste-Bus/492524824109578 eller biloinc@gmail.com.