Subscribe to our newsletter:

FootShoot

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Health & Fitness
I want this app
Download from AppStore

Heeft u regelmatig last van uw voeten? Of heeft u pijn in de nek, heup, knie of rug die mogelijk voortvloeit uit uw voeten? Twijfelt u of het zinvol is om een afspraak bij uw huisarts of podotherapeut te maken? Download dan de gratis en geheel vrijblijvende FootShoot App.

FootShoot is de eerste echte E-health applicatie voor voeten, voetklachten en voetgerelateerde problemen.
FootShoot maakt een eerste opname van uw voeten en uw voetzoolprofilering. (Een afdruk van de voetzoolprofilering maakt u eenvoudig met behulp van een paar (gratis aan te vragen) Podotracks).

De opname, profilering en aanvullende vragen worden vervolgens beoordeeld door een ervaren voetzorgprofessional. Aan de hand hiervan ontvangt u een aanwijzing of verder en meer diepgaand onderzoek wenselijk en zinvol is.

FootShoot is een initiatief van Penders Voetzorg.

Let op: Een eventueel FootShoot-vervolgonderzoek vindt plaats in een Penders Voetzorg vestiging in één van de volgende plaatsen:
Delft, Den Haag, Doetinchem, Gouda, Heythuysen, Roermond, Rotterdam, Tegelen, Tiel, Venlo, Weert.

Gebruik van de FootShoot App is gratis en geheel vrijblijvend.
Voor deze app dient een emailaccount op uw iPhone geconfigureerd te zijn.

Bezoek onze website op http://www.pendersvoetzorg.nl
Volg ons op Twitter via https://twitter.com/pendersvoetzorg

Disclaimer:
FootShoot is een E-Health applicatie die is ontwikkeld door Penders Voetzorg. Deze applicatie heeft tot doel om mensen met voetklachten of klachten die mogelijk voortvloeien uit een verkeerde stand van de voeten een laagdrempelige en globale beoordeling te bieden van hun klachten. Om vervolgens op basis van de uitkomst van de FootShoot een besluit te kunnen nemen aangaande verdere vervolgstappen, waaronder is begrepen een consult door een huisarts of een bezoek aan de podotherapeut.

De FootShoot heeft tot doel u te voorzien van een vrijblijvend advies omtrent de conditie van uw voeten en mogelijke oplossingsrichtingen (voetverzorging, behandeling door een relevante deskundige, hulpmiddel, doorverwijzing). Het advies omvat niet het stellen van een medische diagnose.