Subscribe to our newsletter:

Stop med at stamme med hypnose - Dæmp din stammen og lær at tale med ro i stemmen

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
  • Health & Fitness
I want this app
Download from AppStore

Sådan lærer du at tale uden at stamme - ved hjælp af hypnose

Hypnose er et stærkt værktøj til at ændre vaner og adfærd - og ikke mindst stemmemønstre. Styrken ved hypnose ligger i at vi kan ændre i vores vaner på et dybt og ubevidst niveau. Det er svært at bare tænke sig til at tale uden at stamme, men hvis vi påvirker hele vores grundlæggende struktur for hvordan vi taler - er det ikke bare nemmere, men muligt at dæmpe eller fjerne stammen.

Stop med at stamme med hypnose - Dæmp din stammen og lær at tale med ro i stemmen er en hypnose som hjælper dig med at slappe mere af når du taler og med tiden at få fjernet stammen. Du får igennem hypnosen slappet dybt og behageligt af, og lige så langsomt begynder hypnosen at hjælpe dig til at ændre dit talemønster for altid.

Stammen kommer af at vi bruger en upassende del af hjerne til at styre vores tale, nemlig den højre side i stedet for den venstre. I hypnosen arbejder vi med at træne dig til at bruge den rigtige del af hjernen når du taler, helt automatisk - uden at du skal tænke over det.


Hvordan virker hypnosen mod at stamme?

Ved at visualisere at bruge de rigtige dele af hjernen og ved at øve dig mentalt i at bruge din stemme bevidst, logisk og afslappet - bygger vi langsomt men sikkert en stabil og afslappet tale op. Uden stammen, angst og usikkerhed. Hypnose virker bedst ved gentagen brug og bearbejdning af tankeprocesserne.

Måden du bruger hypnosen mod stammen på

Lyt dagligt i 21 dage til hypnosen. I den periode må du gerne tænke over hvordan du taler, hvornår du stammer og hvornår du ikke gør. Og efter de 21 dage prøver du bare at lade hypnosen gøre sit arbejde og ikke tænke over om du stammer eller ej. Bare tal og lad hypnosens arbejde med underbevidstheden vise sin effekt.
Tag dig tiden - og giv dig selv lov ti lat lære at tale uden at stamme. Det vil være al tiden værd!