Subscribe to our newsletter:

NémetFree

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Utilities
  • Education
I want this app
Download from AppStore

A német szókártyák program INGYENES verziója, mely a funkcionalitásában teljsen megegyzik a teljes verzió működésével, azonban az ingyenes verzió reklámokat tartalmaz és a tesztkártyák száma 200 db, ellenben a teljes verzió 1500 kártyájával.
Alább a TELJES verzió leírása található:
********************************************************
Az app mintegy 1500 darab, a német alapfokú nyelvvizsgához szükséges német-magyar szópárt tartalmaz.
A szavak gyakorlása szókártyákkal megoldott (flashcards), melyeket a program véletlenszerűen választ ki és a német szavakat igény szerint ki is mondja (internet kapcsolat NEM szükséges).
A szavak memorizálásának ezen módja rendkívül hatékony, bárhol és bármikor gyakorolhatunk.
A "Beállítások" között lehetőségünk van arra, hogy meghatározzuk, milyen nyelven kérdezzen bennünket a program (elsődlegesen németül vagy magyarul jelenjenek meg a szavak, melyekre helyes választ kell adjunk), így mindkét "irányból" (németről magyarra, illetve magyarról németre) is képesek vagyunk a szókincsünket tökéletesíteni.

A fentieken felül még 2 extra szolgáltatást is nyújt az app:
- egy kb.: 22000 szavas/kifejezéses német-magyar/magyar-német szótárt, melynek használatához nem szükséges internet kapcsolat.
- mintegy 100 darabos, egyszerűen kereshető, listát a leggyakoribb német rendhagyó igékből.

Mindenkinek, aki alapfokú német nyelvvizsgára készül, hasznos kiegészítés a tanuláshoz a Német-Magyar szógyakorló app, mely könnyen használható, felhasználóbarát és praktikus.
Amennyiben tetszik a német szótanuló app, kérem ezt az app store-ban írja meg.