Subscribe to our newsletter:

Bellicher Cel

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Games
  • Entertainment
  • Action
  • Music
I want this app
Download from AppStore

**For entertainment purposes only**

De officiële iPhone applicatie van de Nederlandse speelfilm Bellicher: Cel

- Help Vince bij het ontmaskeren van de cybercriminelen
- Volg je vrienden LIVE tijdens het spelen
- Luister de officiële titelsong van DJ Don Diablo
- Bekijk alle informatie rondom de film

DE GAME:

Ga zelf achter de Cybercriminelen aan die Michael Bellichers identiteit hebben gestolen! Wordt met je eigen mobiele telefoon deel van een krachtig netwerk waarmee dubbelgangers van Michael Bellicher kunnen worden ontmaskerd wanneer zij illegaal gebruik maken van zijn creditcard of wanneer iemand op naam van Michael Bellicher een auto koopt. Hoe groter je netwerk hoe meer succes!

Maak via Facebook je vrienden onderdeel van je netwerk om jouw netwerk te vergroten en de missies tot een goed einde te brengen. Hiermee kun je ook je beste vrienden volgen en zien waar iedereen uithangt wanneer zij inchecken. Onbekende kunnen jou ook helpen het netwerk te vergroten, maar kunnen jouw netwerk ook juist verkleinen als het criminele connecties blijken te zijn. Iedereen houdt iedereen in de gaten om te ontdekken wie er achter de identiteitsroof van Michael Bellicher zit.

IN DE BIOSCOOP:

De zoektocht naar de criminele dubbelgangers gaat door tijdens de film in de bioscoop. Door de applicatie aan te laten tijdens de filmvertoning kun jij de criminelen ontmaskeren voordat de aftiteling verschijnt. Versla tijdens de film de andere bioscoopbezoekers door als eerste de juiste crimineel aan te wijzen en deel jouw resultaat op Facebook.

OVER DE FILM:

Hoe bestrijd je iemand die jouw identiteit gebruikt? Michael is 's nachts getuige van een raadselachtig auto-ongeluk met fatale afloop. Na te zijn verhoord, wordt hij tot zijn stomme verbazing aangehouden. Waarom is niet duidelijk, maar de politie is ervan overtuigd dat ze hem moeten hebben. Alles wat Michael zegt, lijkt zich tegen hem te keren. Hij wordt overgebracht naar een politiebureau in het Westland, waar hij te maken krijgt met een bizarre aanklacht, twee spijkerharde rechercheurs en een advocate die hem niet gelooft. Michael ontkomt en gaat koortsachtig op zoek naar antwoorden: wie heeft zijn identiteit gestolen en waarom?

Cast: Daan Schuurmans, Tim Murck, Anniek Pheifer, Huub Stapel, Anna Drijver en Benja Bruijning

Regisseur: Peter de Baan

Naar de bestseller CEL van schrijver Charles den Tex