Subscribe to our newsletter:

Paard is Horse

$3.99
iPhone / iPad
Genres:
  • Travel
  • Sports
I want this app
Download from AppStore

Ideaal voor de paardrijvakanties en/of wedstrijden in het buitenland. En ook voor het lesgeven aan anderstaligen. De App bevat vele honderden specifieke paarden-termen en haar afleidingen. Wat is het Engelse woord voor bakstuk of een overgang maken in het Italiaans of in één van de andere 14 Europese talen?

Omdat de termen, foto's en films in de app zelf zijn opgenomen, is de App ook prima offline te gebruiken in onherbergzame gebieden waar geen gsm of wifi verbinding aanwezig is.

De eenvoudig te gebruiken zoekmachine zorgt snel voor de juiste vertaling in de door u gekozen taal. Talen die beschikbaar zijn: Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Portugees, Deens, Zweeds, Fins, Pools, Tsjechisch, Slovaaks, Hongaars en Roemeens. Op alle niveau's is van taal te veranderen.

Alle paarden-termen zijn met een foto verduidelijkt en meerdere termen zijn van een film voorzien. De foto's zijn in- en uit te zoomen en op volledig scherm te bekijken. Ook zijn de foto's na een selectie eenvoudig door te lopen met een vinger. Dubbelclick op een paarden-term zal de details van de foto tonen.

De woorden zijn verdeeld in 4 niveaus die via een click met elkaar zijn verbonden. Zoals harnachement verdeeld in hoofdstel en zadel; en zadel weer in, onder andere, stijgbeugel en stijgbeugelrubber.