Subscribe to our newsletter:

Museumnacht

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Reference
  • Entertainment
I want this app
Download from AppStore

Ieder jaar openen 52 culturele instellingen in de nacht hun deuren tijdens de Amsterdamse Museumnacht. Tussen 19:00 en 02:00 uur wordt op al deze locaties speciale programmering aangeboden. Live muziek, debat, literatuur, optredens, dans, theater, alles is te zien. De Museumnacht App geeft je voor, tijdens en na de nacht de belangrijkste informatie die je nodig hebt, helpt je navigeren, en geeft je het volledige programma van alle musea in je broekzak.

Zo houden we je op de hoogte van wachtrijen via de druktemeter, kun je gemakkelijk navigeren met onze verbeterde kaartfunctie, is de programmering beter te verfijnen op categorie en tijd, en krijg je tijdens de nacht tips over programmering door middel van de Hier & Nu functie. Ook kun je met de facebook plug-in zien waar al jouw vrienden heen gaan en kun je een persoonlijke route maken met al jouw favoriete programmering, die voor je op tijd sorteren en in een kaart plaatsen. Of je kunt een van de vooraf gecureerde routes volgen door een van onze ambassadeurs.

Een Museumnacht ticket geeft je op 7 november 2015 toegang tot alle 52 deelnemende instellingen, korting op een 24-uurskaart van het GVB tijdens de Museumnacht en korting tot speciaal geselecteerde afterparties in clubs door de hele stad. Daarnaast is je polsbandje na de Museumnacht in te leveren voor een gratis bezoek bij een museum naar keuze.