Subscribe to our newsletter:

Lappeenrannan Uutiset

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • News
  • Newsstand
  • Regional News
I want this app
Download from AppStore

Lappeenrannan Uutiset

Lappeenrannan Uutiset on riippumaton ja kantaaottava kaupunkilehti, joka jaetaan jokaiseen kotitalouteen Lappeenrannan talousalueella. Yhdessä Imatralaisen kanssa Lappeenrannan Uutisten jakelulevikki on Etelä-Karjalan lehdistä suurin. Lappeenrannan Uutiset on tiiviisti mukana kaupungin sykkeessä ja erityisesti taphtuma- ja viihdeuutiset ovat vahvassa asemassa. Lappeenrannan Uutiset on Lappeenrannan kaupungin virallinen ilmoituslehti.

Lappeenrannan Uutiset ilmestyy nyt myös iPad-näköislehtenä. Lehdestä löydät sinulle tärkeän alueen omat uutiset ja kaupalliset palvelut. Lappeenrannan Uutiset on Suomen Lehtiyhtymän kustantama lehti.

Lataa Lappeenrannan Uutiset iPad- tai iPhone -laitteellesi. - Missä ikinä kuljetkin, voit lukea sinun kaupunkisi uutisia ja hyötyä lähikauppojen tarjouksista: Kun olet kaupassa, löydät tuotetarjoukset nopeasti Lappeenrannan Uutisista ja säästät rahaa.

Lappeenrannan Uutisten iPad-näköislehti ilmestyy mobiiliisi kerran viikossa, keskiviikkoisin. Tutustu myös lehtemme ajantasaiseen verkkolehteen www.lappeenrannanuutiset.fi

Lappeenrannan Uutisten iPad-lehti, verkkolehti ja paperinen lehti ovat sinulle maksuttomia.

- Paikallisest uutiset sähköisenä aina mukanasi: Lappeenrannan Uutisten iPad-versio on uutissisällöltään sama kuin painettu lehti. Nyt voit ottaa tutun lehden digitaalisena mukaan taskuusi. Voit valita haluatko 'Lukea' tai 'Ladata lehden': Jälkimmäinen lataa lehden kerralla muistiin, jolloin sen voi ottaa mukaan junaan, bussiin, lentokoneeseen, kesämökille tai vaikka eräretkelle: Paikkoihin, missä langaton verkko ei toimi. Paikalliseksi ladatun lehden lukeminen on myös nopeaa.
- Automaattinen toimitus laitteeseesi: Jos haluat, että sinulla on vaivatta mukanasi aina tuorein lehti, paina Tilaa-nappia. Lehti latautuu jatkossa aina automaattisesti laitteesi Lehtikioski-hakemistoon, jonne tulee samalla ilmoitus uudesta ilmestyneestä lehdestä.
- Hyödy mainoksista: Lappeenrannan Uutisten iPad-näköislehti sisältää samat mainokset kuin lehden paperiversio. Saat lisätietoa paikallisista yrityksistä, tuotteista ja sinua kiinnostavista tarjouksista ostopäätöksesi tueksi. Voit painaa haku-painiketta ja syöttää yrityksen nimen tai tuotenimen - ja saada vastaavan lehden sivun nopeasti esille. Selvää säästöä kassalla.
- Klikkaa juttuja ja ilmoituksia: Pääset juttujen ja ilmoitusten www-linkkejä klikkaamalla lisätietoon netissä: Voit kommentoida juttuja, osallistua lukijakilpailuihin tai saada vielä tarkempaa lisätietoa lehdessä näkyvistä tuotteista.
- Kaikki lehdet mukanasi: Voit lukea aikaisemmin ilmestyneitä lehtiä suoraan sovelluksesta.

Tekniset vaatimukset ja asennusohjeet:
Varmista, että laitteeseesi on asennettu IOS 5.x -käyttöjärjestelmä. Ladattuasi sovelluksen Apple Storesta, se asentuu Lehtikioski-hakemistoon. Klikkaa sovelluskuvaketta ja pääset lukemaan paikallisia uutisia ja -tarjouksia.

Uusimmat uutiset, paikalliset keskustelut ja -tarjoukset:
http://www.lappeenrannanuutiset.fi

Ota meihin yhteyttä
- Päätoimittaja ja toimitus:
http://www.lappeenrannanuutiset.fi/lappeenrannanuutiset/yhteystiedot/toimitus
- Mediamyynti: http://www.lappeenrannanuutiset.fi/lappeenrannanuutiset/yhteystiedot/mediamyynti