Subscribe to our newsletter:

Lappeenrannan Uutiset

Free
iPhone / iPad
I want this app
Download from AppStore
Add to Watchlist

Lappeenrannan Uutiset

Lappeenrannan Uutiset on riippumaton ja kantaaottava kaupunkilehti, joka jaetaan jokaiseen kotitalouteen Lappeenrannan talousalueella. Yhdessä Imatralaisen kanssa Lappeenrannan Uutisten jakelulevikki on Etelä-Karjalan lehdistä suurin. Lappeenrannan Uutiset on tiiviisti mukana kaupungin sykkeessä ja erityisesti taphtuma- ja viihdeuutiset ovat vahvassa asemassa. Lappeenrannan Uutiset on Lappeenrannan kaupungin virallinen ilmoituslehti.

Lappeenrannan Uutiset ilmestyy nyt myös iPad-näköislehtenä. Lehdestä löydät sinulle tärkeän alueen omat uutiset ja kaupalliset palvelut. Lappeenrannan Uutiset on Suomen Lehtiyhtymän kustantama lehti.

Lataa Lappeenrannan Uutiset iPad- tai iPhone -laitteellesi. - Missä ikinä kuljetkin, voit lukea sinun kaupunkisi uutisia ja hyötyä lähikauppojen tarjouksista: Kun olet kaupassa, löydät tuotetarjoukset nopeasti Lappeenrannan Uutisista ja säästät rahaa.

Lappeenrannan Uutisten iPad-näköislehti ilmestyy mobiiliisi kerran viikossa, keskiviikkoisin. Tutustu myös lehtemme ajantasaiseen verkkolehteen www.lappeenrannanuutiset.fi

Lappeenrannan Uutisten iPad-lehti, verkkolehti ja paperinen lehti ovat sinulle maksuttomia.

- Paikallisest uutiset sähköisenä aina mukanasi: Lappeenrannan Uutisten iPad-versio on uutissisällöltään sama kuin painettu lehti. Nyt voit ottaa tutun lehden digitaalisena mukaan taskuusi. Voit valita haluatko 'Lukea' tai 'Ladata lehden': Jälkimmäinen lataa lehden kerralla muistiin, jolloin sen voi ottaa mukaan junaan, bussiin, lentokoneeseen, kesämökille tai vaikka eräretkelle: Paikkoihin, missä langaton verkko ei toimi. Paikalliseksi ladatun lehden lukeminen on myös nopeaa.
- Automaattinen toimitus laitteeseesi: Jos haluat, että sinulla on vaivatta mukanasi aina tuorein lehti, paina Tilaa-nappia. Lehti latautuu jatkossa aina automaattisesti laitteesi Lehtikioski-hakemistoon, jonne tulee samalla ilmoitus uudesta ilmestyneestä lehdestä.
- Hyödy mainoksista: Lappeenrannan Uutisten iPad-näköislehti sisältää samat mainokset kuin lehden paperiversio. Saat lisätietoa paikallisista yrityksistä, tuotteista ja sinua kiinnostavista tarjouksista ostopäätöksesi tueksi. Voit painaa haku-painiketta ja syöttää yrityksen nimen tai tuotenimen - ja saada vastaavan lehden sivun nopeasti esille. Selvää säästöä kassalla.
- Klikkaa juttuja ja ilmoituksia: Pääset juttujen ja ilmoitusten www-linkkejä klikkaamalla lisätietoon netissä: Voit kommentoida juttuja, osallistua lukijakilpailuihin tai saada vielä tarkempaa lisätietoa lehdessä näkyvistä tuotteista.
- Kaikki lehdet mukanasi: Voit lukea aikaisemmin ilmestyneitä lehtiä suoraan sovelluksesta.

Tekniset vaatimukset ja asennusohjeet:
Varmista, että laitteeseesi on asennettu IOS 5.x -käyttöjärjestelmä. Ladattuasi sovelluksen Apple Storesta, se asentuu Lehtikioski-hakemistoon. Klikkaa sovelluskuvaketta ja pääset lukemaan paikallisia uutisia ja -tarjouksia.

Uusimmat uutiset, paikalliset keskustelut ja -tarjoukset:
http://www.lappeenrannanuutiset.fi

Ota meihin yhteyttä
- Päätoimittaja ja toimitus:
http://www.lappeenrannanuutiset.fi/lappeenrannanuutiset/yhteystiedot/toimitus
- Mediamyynti: http://www.lappeenrannanuutiset.fi/lappeenrannanuutiset/yhteystiedot/mediamyynti