Subscribe to our newsletter:

Isell

Free
iPad
Genres:
  • Business
  • Productivity
I want this app
Download from AppStore

Isell és una aplicació orientada a resoldre la problemàtica de l’activitat comercial i, específicament, facilitar les tasques de venda mitjançant visites a clients permetent gestionar còmodament la informació de comandes, presentació de productes i gestió de clients.

Contempla tot el cicle de venda, des de la presentació de pressupost, captació de comandes i gestió de cobraments.

CARACTERÍSTIQUES

-Articles

Possibilitat de gestionar còmodament la informació relacionada amb els productes que s’oferten: fotos, classificacions per famílies-subfamílies, tarifes de preus, campanyes de promocions, ...

Possibilitat d’afegir, modificar i/o eliminar articles de manera immediata. Amb carrega de dades remota amb una pròxima versió.

-Clients

Una altra funcionalitat es la possibilitat d'utilitzar els nostres contactes com a clients.

Permet tenir mes d'un telefon, correu electrònic, notes, forma de pagament, adreça fiscal i/o comercial ...

-Entrada de Comandes

Gestió intuïtiva dels productes.
Gestió de devolucions
Fàcil enllaç amb les dades de producte per permetre una interacció àgil amb el client mostrant-li foto i altra informació permetent una millor comunicació entre el comercial i el client.

Visualització de les notes de client
Resum de la cistella
Cerca avançada
Visualització flexible de productes amb varis criteris i filtres segons les necessitats del client (compra habitual, darreres comandes, famílies ...)

-Cistella

A mes de tenir el detall dels articles que el client demana, podem introduir notes si ho requereix, data d'entrega i fins i tot enviar un correu electrònic un cop finalitzada la comanda.

-Cobraments

Aquest apartat va lligat amb les comandes que anem entrant. Ens dona la possibilitat de poder gestionar còmodament els cobraments que duem a terme, aquests poden ser amb la totalitat de la comanda o be parcialment, amb efectiu o talo.

Enviament de correu electrònic al client, com a comprovant del cobrament que s'ha generat.

-Històrics

Totes les gestions que duem a terme amb l'aplicació, ja siguin comandes o cobraments, es visualitza a l'apartat històric, permetent cercar per data o descripció de client.

Permet tenir una estadística diària amb les comandes fetes, cobraments, devolucions, ...

-Paràmetres

Informació personal, logo, correu electrònic, nom i cognoms, adreça...