Subscribe to our newsletter:

Klar til kørekort - Mental forberedelse til køreprøven

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
  • Health & Fitness
I want this app
Download from AppStore

Sådan får du kørekortet i første forsøg - bestå køreprøven ved hjælp af visualisering

Er du urolig for køreprøven? Så er Klar til kørekort - mental forberedelse til køreprøven lige noget for dig. Her får du en stærk metode til at maksimere dine chancer for at klare køreprøven i første forsøg. Ved hjælp af kraftfulde visualiseringsværktøjer, styrket med effektive tips kan du gå op til køreprøven helt rolig, forberedt og klar til at bestå!

Kørekort lydbogen er specielt designet til, at forbedre dig mentalt til køreprøven. Du vil gennemgå nogle teknikker, der stærkt vil bidrage til, at du kan slappe bedre af under køreprøven - og derved præstere bedre.

Din kørelærer ville ikke lade dig gå op til prøven hvis du ikke var klar, det eneste der holder dig tilbage er psykken. Du kan godt bestå din køreprøve, selvom du er dumpet i første forsøg. Og du kan klare det uden en eneste ekstra køretime eller teorilektion. Hemmeligheden er at træne dine hjerne med mental træning.

Få hjælp til at bestå køreprøven, ved hjælp af mental træningen på lydbogen Klar til kørekort. Det et meget billigere end at betale for ekstra køretimer og en ny køreprøve. Du sparer penge, tid og frustrationer.

Klar til kørekort - mental forberedelse til køreprøven tilbyder dig:

- En klar opskrift til hvordan du består køreprøven
- Du lærer hvordan du kan træne din hjerne til at gøre det rigtige når du kører
- Du lærer at holde dig i ro og holde stressen nede, så du kan fokusere på at køre og bestå

Giv dig selv en ekstra fordel til din køreprøve. Lær mental trænings teknikker som virker for alt fra top-atleter til studerende og køreskole elever.
Indtalt af Malte Lange

Køb Klar til kørekort i dag - og bestå køreprøven