Subscribe to our newsletter:

Slankekur med hypnose - veien til et naturlig og varig vekttap

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
  • Health & Fitness
I want this app
Download from AppStore

Gå automatisk og effektivt ned i vekt ved hjelp av en slankekur med hypnose

Lær hvordan du får et naturlig vekttap. Teknikken er både effektiv og enkel, og du kan lære den allerede i dag ved hjelp av lydboken Slankekur med hypnose.

Få et naturlig og varig vekttap med hypnose

Visste du at naturlig slanke mennesker har en annen psykologisk tilgang til mat og det å spise? Det mest interessante er at måten de gjør det på er

ENKEL – Det er ganske få prinsipper du skal følge, og du får hjelp til å implementere det hele. Ved hjelp av hypnosen får du de naturlige slankeprinsippene inn i ryggraden, slik at det fremover fungerer helt automatisk

FLEKSIBEL – Det er INGEN regler for hva du kan spise. Det finnes ingen poengsystemer, og du skal ikke veie maten. Så lenge du følger de naturlig slankes tankeprinsipper, kan du velge å spise det du har lyst på.

EFFEKTIV – Naturlig slanke mennesker er per definisjon slanke. Det har ikke noe med gener og flaks å gjøre – det handler om deres psykologiske tilgang til mat. Og den kan læres ved hjelp av hypnose

HURTIG – Teknikken som slanke mennesker bruker (ofte uten selv å vite det!) er enkel og rask å bruke – og krever hverken blod, svette eller tårer. Det er simpelthen bare en annen måte å tenke på.

Hva Slankekur med hypnose ikke er – og hva du får av resultater

Slankekur med hypnose er IKKE å skulle spise som en fugl og trene 4 timer daglig – det er ikke meningen med programmet. Tankegangen er at vi sammen skrur på de små tannhjulene som gjør en STOR forskjell – uten at du sulter deg eller mosjonerer til du stuper.

Resultatet er at du med en veldig liten innsats kan endre hele din måte å tenke på og reagere på mat, slik at du automatisk spiser det du har bruk for og lar det du vil unngå, ligge. Dermed oppnår du både et vekttap her og nå – og holder vekten nede i fremtiden.

Det er en god idé å gjenta programmet hver dag i en periode. På den måten får du det hele med deg, og gir kroppen og hjernen din mulighet til å innstille seg på den nye slanke tankegangen.

Det får du i programmet Slankekur med hypnose

Det du lærer i Slankekur med hypnose er å stoppe din konstante kamp med mat. Det er mye lettere å lære å tenke, reagere og spise ut fra de samme prinsipper som naturlig slanke mennesker gjør. Og det varer ikke lenge før du kan bli en av dem.