Subscribe to our newsletter:

Tekniikan Maailma

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • News
  • Lifestyle
I want this app
Download from AppStore

Digitaalinen Tekniikan Maailma on uudistunut. Nyt mukana tilaajan tunnistus.

Tekniikan Maailma on koostettu uudelleen iPad-, iPhone- ja iPod-laitteelle. Tällä ohjelmalla voit lukea lehteä sekä ostaa uusimman numeron ja ladata ostetut numerot kirjastoon.

Ohjelmassa voit ostaa lehtiä irtonumeroina, tai tunnistautua tilaajaksi, jolloin voit ladata lehdet veloituksetta.

Tekniikan Maailman digitaalinen versio julkaistaan lehden ilmestymispäivänä. Versio sisältää painetun lehden sisällön sekä mahdollisesti lisäkuvia tai videoita. Joitain painetun lehden osioita on voitu jättää pois digitaalisesta versiosta.

Ohjelman lataaja saa luettavakseen ilmaisen näytenumeron, jossa on Tekniikan Maailmassa jo julkaistuja juttuja.

Ohjelman esittelysivuilla olevat esimerkkisivut eivät välttämättä ole uusimmasta numerosta.

Tekniikan Maailma suodattaa tekniikasta olennaisen ja kertoo sen selkeästi. TM on autolehtenä Suomen arvostetuin. Se hallitsee myös viihde-elektroniikan, matkaviestimet, moottoripyörät, tietokoneet, kamerat, urheiluvälineet ja tieteen.

TM:n luotettavat ja puolueettomat testit ja vertailut ovat käsite. TM välittää lukijoilleen tietoa, josta on hyötyä ja auttaa kuluttajia tekemään oikeita valintoja.

Tekniikan Maailma magazine on the iPad. This app gives you the ability to purchase each digital issue through iTunes and to read and store as many digital issues as you'd like within the same app.