Subscribe to our newsletter:

BUGSTERS

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Games
  • Arcade
  • Strategy
I want this app
Download from AppStore

Dine marker, afgrøder og gård er under angreb af skadedyrene. Og det er din opgave at forhindre dem i at spolere det hele. Hjælpen finder du hos nyttedyrene, RåwBill, SmokeyMo, Buzzman, Ras´Ket´ og sidst, men størst, Svamp´Bomb.

Bayer CropScience byder alle velkommen i det kriblende, krablende og flyvende univers BUGSTERS, som er et underholdende Tower Defence-spil, med masser af sjove dyr og spændende, udfordrende baner. Alle forsvarsdyr kan opgraderes, så deres våben bliver endnu mere præcise og endnu stærkere, men angrebsdyrene bliver til gengæld også bedre og bedre til at sætte deres angreb ind.

Du får:
- 12 involverende baner
- Stigende sværhedsgrad
- Taktiske og strategiske udfordringer

Mød dit team:
- RåwBill er mesterskytte fra sit tårn. I tårnet kan ingen måle sig med ham, når han viser sine evner til at ramme hurtigt og præcist.

- SmokeyMo er en ældre men stadig ”sulten” herre, hvis blik ikke undgår selv den mindste bevægelse, og straffen falder promte…PLAFF, PLAFF...PUUST, siger det, når SmokeyMo lader sine gåns gløde.

- Ras´Ket´ - Ingen rammer mere præcist end Ras. Hans rasketter går direkte mod angriberne, KABOOM!!

- Buzzman har forstærket sit eget myggebuzz via hans Buzzalizer. Den bruger han til at sløve angriberne ned med. Buzz´em down!

- Svamp´Bomb er giftig, som i rigtig giftig. Faktisk kan hans støvsky rydde en hel bane for skadedyr. Så hvis du er under pres, kan du altid regne med Svamp´Bomb.

God fornøjelse.

Mvh. Bayer CropScience